2777
2789
ماهم همین بودیم تا جایی که فهمیدیم اگه بقیه حضورشون کمتر باشه ما خیلی خوشبختیم و مشکلی نداریم فاصله ...

خب شوهر من اینو نمیفهمه که هرچقدر کمتر مادرشو ببینیم دعوامون کمتر میشه یا حتی از بین میره....

خب شوهر من اینو نمیفهمه که هرچقدر کمتر مادرشو ببینیم دعوامون کمتر میشه یا حتی از بین میره....

تا وقتی گارد داشته باشید و نفهمید مشکل از کجاست زندگیتون اروم نمیشه شاید تو باید روشتو عوض کنی

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا وقتی گارد داشته باشید و نفهمید مشکل از کجاست زندگیتون اروم نمیشه شاید تو باید روشتو عوض کنی

مشکل اینه وقتی مادرش تیکه میندازه من به شوهرم میگم شاید باید نگم...اما اگرم نگم رو دلم میمونه اذیت میشم کینه میگیرم

مشکل اینه وقتی مادرش تیکه میندازه من به شوهرم میگم شاید باید نگم...اما اگرم نگم رو دلم میمونه اذیت م ...

خیلی محترمانه و با شوخی جواب بده هیچی نمونه توی دلت اصلا پیش همسرت نگو خیلی اشتباهه

خیلی محترمانه و با شوخی جواب بده هیچی نمونه توی دلت اصلا پیش همسرت نگو خیلی اشتباهه

از چه لحاظ اشتباهه؟میشه برام توضیح بدی ؟من یه مقدار سیاست ندارم اصلا

از چه لحاظ اشتباهه؟میشه برام توضیح بدی ؟من یه مقدار سیاست ندارم اصلا

منم نداشتم هرچیزی میشد میومدم خونه بحثو با شوهرم شروع میکردم از وقتی یاد گرفتم هرچی میگن با خنده و شوخی جواب بدم اصلا نه کینه از کسی دارم نه با همسرم اوقاتمون تلخ میشه

با ادما عین خودشون رفتار کن اصلا بی احترامی نکن ولی جواب بده

وقتی از مادرش بد میگی تو میشی دشمنش حتی اگه دوستت داشته باشه این کاملا غریزی همه مردا اینطورن تا خودشون به نتیجه نرسن هرچی ما بگیم فک میکنن مشکل از ماست

منم نداشتم هرچیزی میشد میومدم خونه بحثو با شوهرم شروع میکردم از وقتی یاد گرفتم هرچی میگن با خنده و ش ...

مادرش خیلی سیاست داره جلو شوهرم هیچی نمیگه حرفاشو وقتی تنها باشیم میزنه...

مادرش خیلی سیاست داره جلو شوهرم هیچی نمیگه حرفاشو وقتی تنها باشیم میزنه...

خب همون دیگه مثل خودش رفتار کن عزیزم

شماهم باید چیزی میگه با خنده جواب بدی اگرم بخواد به همسرت بگه که اصلا نمیگه باز اونه میشه ادم بده چون اونوقته که غریزه همسرت برمیگرده به دفاع از تو

ببین با همسرت خوش باشو زندگی کن اروم اروم با سیاست رفت و امد کم کن

انقدرم خانواده شوهرتو برای خودت گنده نکن نذار به اعصابت نفوذ کنن

ممنونم از همدردی و محبتت عزیزم 😙😚

عزیزم منم این دوران گذروندم زوم کن روی دو نفره هاتون خوش بگذرونید اونارو کامل نادیده بگیر بعد دیدنشون اصلا بهشون فکر نکن

خوش باشید 🌺