2777
2789
خب مثلا بامشکلات وبحث های کوچیک هم اینطوری میشین یافقط بحث واختلاف های بزرگ؟

آخه نمیدونم بحث کوچیک و بزرگ از نظر شما چیه..ولی بیشتر بخاطر حرفهای خونوادش اینجوری میشم خودمون بحث خیلی حادی نداشتیم معمولا

آخه نمیدونم بحث کوچیک و بزرگ از نظر شما چیه..ولی بیشتر بخاطر حرفهای خونوادش اینجوری میشم خودمون بحث ...

نمیتونین برین مشاوره؟

اخه حیفه وقتی خودتون مشکل خاصی ندارید بحواد رابطتون به این سو بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دادگاه و اینام میرفتین؟

در حد دادگاه نکشید

اما همه مدل قهر و اشتی نامه دادگاهم گرفتیم نرفتیم

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
در حد دادگاه نکشید اما همه مدل قهر و اشتی نامه دادگاهم گرفتیم نرفتیم

دیروز بحثمون شد دفعات قبل همیشه من میگفتم مثلا جدا شیم و میرفتم ثبت نام کنم سامانه تصمیم...غروب یه لحظه گوشیشو چک کردم دیدم داخل سرچ گوگلش آخرین سرچ سامانه طلاق توافقی بوده همون سامانه تصمیم...خیلی جا خوردم...اما غروب به بعد داره باهام عادی حرف میزنه میوه میاره بخورم و فلان ولی این کارش به فکر فرو بردتم

دیروز بحثمون شد دفعات قبل همیشه من میگفتم مثلا جدا شیم و میرفتم ثبت نام کنم سامانه تصمیم...غروب یه ل ...

چند وقته ازدواج کردید

پیشنهاد طلاق همسر منم میداد همیشه

چند وقته ازدواج کردید پیشنهاد طلاق همسر منم میداد همیشه

۵ ساله حدودا چند سالیم دوست بودیم.پیشنهاد داده یکی دو بار بین دعواها یه بارم دو سال پیش وقت مشاوره قبل از طلاق هم گرفتیم اما بخاطر اینکه تایمش با تایم کاریمون تداخل داشت نرفتیم وقتیم مشاوره زنگ زد بهش گفت نمیخوایم حل شده...نشد برم داخل پیام هاش ببینم ثبت نام هم کرده یا نه

چند وقته ازدواج کردید پیشنهاد طلاق همسر منم میداد همیشه

االبته اینم بگم من بیرون بودم هرچی زنگ میزد جواب نمیدادم پیام داد گفت بیام دنبالت گفتم نمیخوام. بعد برگشتم اصلا باهام حرف نزد رفت دستشویی گوشیشو چک کردم داخل سرچش اونو دیدم

۵ ساله حدودا چند سالیم دوست بودیم.پیشنهاد داده یکی دو بار بین دعواها یه بارم دو سال پیش وقت مشاوره ق ...

میدونی این چیزا پیش میاد اگه بی دلیل رفته سراغ این قضیع یعنی بهش فکر میکنه اما اگه بعد دعوا بوده جدی نگیر

مشکل جدی دارید ؟ یا مثل ما سر بقیه ادما دعوا میکنید

نمیتونین برین مشاوره؟اخه حیفه وقتی خودتون مشکل خاصی ندارید بحواد رابطتون به این سو بره

بارها گفتم بریم مشاوره منتها میدونی چیه قصدش اینه منو ببره مشاوره که بهم ثابت کنه من اشتباه میکنم.قصدش اصلاح نیست اثبات به اشتباه بودن منه

میدونی این چیزا پیش میاد اگه بی دلیل رفته سراغ این قضیع یعنی بهش فکر میکنه اما اگه بعد دعوا بوده جدی ...

بعد از دعوا بوده....ما هیچ مشکلی نداریم فقط و فقط مادرش و حرفاشه که باعث این بحثا میشه

بعد از دعوا بوده....ما هیچ مشکلی نداریم فقط و فقط مادرش و حرفاشه که باعث این بحثا میشه

ماهم همین بودیم تا جایی که فهمیدیم اگه بقیه حضورشون کمتر باشه ما خیلی خوشبختیم و مشکلی نداریم فاصله گرفتیم عالی شد همه چی