2777
2789
عنوان

محل ندادن بهم🥲

206 بازدید | 18 پست

منو با رفیقای همسرم ک دوتا هستن و همسر هم دارن رفت و امد خونوادگی داریم

با یکیشون زیاد رفیق نبودیم ولی با اون خونواده خیلیی رفیقیم

یبار بین من و زن او رفیقع ک زیاد باهم اوکی نبودیم ی بحثی پیش اومد

از سری های بعد ک همو میدیدیم خودش و اون دختره ک خیلی باهم خوب بودیم بهم زیاد محل نمیزاشتن دوتایی میگفتن میخندیدن منم خب خجالت کشیدم و ارتباطمو با اون ک صمیمی نبودم قط کردم

حالا بنظرتون با اینی ک صمیمی بودم چ رفتاری کنم؟

محلش بزارم

راستش من بیشتر از دست اون که صمیمی بودی ناراحت شدم

اون چرا دیگه فاصله گرفت و میشست با اون میخندید

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من بیشتر از دست اون که صمیمی بودی ناراحت شدم اون چرا دیگه فاصله گرفت و میشست با اون میخندید

نمیدونم واقعا درک نمیکنم این رفتارشو اخه خیلی باهم صمیمی بودیم

مث اینه ک از پشت بهم خنجر زده باشه

ن محل نذاررفیق بازی تهش ب هیچ جا خطم نمیشهبا شوهرتم حرف بزن بگو اگه میشه بعد این باهم نرین بیرون

همسرم با همسرش رفیق صمیمین زیاااد

نمیشه رفتو امدو قط کرد

ولی نمیخام با دختره مث قبل باشم

نه اصلا رفیق و بزارید کنار فکر پیشرفت باشید به خدا فقط یه رفیق داریم خانوادگی میریم خونه شوم سالی دوبار خیلی محترمانه هم برخورد میکنیم زیاد هم صمیمی نیستیم خانواده خوبی هستن به خاطر همین وگرنه اینم قطع میکردیم

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

نمیدونم واقعا درک نمیکنم این رفتارشو اخه خیلی باهم صمیمی بودیممث اینه ک از پشت بهم خنجر زده باشه

یجورایی حس کردم میخواستن حرص شمارو دربیارن

فک کنم فقط شما حس میکردید صمیمی اید

اون چنین حسی نداشته

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
همسرم با همسرش رفیق صمیمین زیااادنمیشه رفتو امدو قط کرد ولی نمیخام با دختره مث قبل باشم

سرسنگینی باش از این به بعد و کم حرف

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

یجورایی حس کردم میخواستن حرص شمارو دربیارنفک کنم فقط شما حس میکردید صمیمی اید اون چنین حسی نداشته

خجالتم نمیکشید با اینکه ب همسرم گفتم ب رفیقش گفت بازم اومد پیشم هر هر میخندید ی عذ خواهی هم نکرد