2777
2789
عنوان

افسردگی

44 بازدید | 11 پست

حس میکنم افسرده شدم و واقعن به درد این دنیا نمیخورم همش تو سرمه بزنم یه بلایی سر خودم بیارم و تموم کنم این زندگیو زیاد بهم فشار بیاد تموم میکنم چیه اخه همش دردسرع بیشتر از سنم فهمیدم خسته شدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم این فضا بدردت نمیخوره کمکی نمیکنن برو پیش مشاور اگ ب هردلیلی هزینش و نداری من یه مشاور دارم هم تلفنی مشاوره میده هم با ویس و چت ساعتی ۳۰۰ تومن خیلیم کارش خوبه خواسی شمارش و بدم ازش نوبت بگیر

عزیزم این فضا بدردت نمیخوره کمکی نمیکنن برو پیش مشاور اگ ب هردلیلی هزینش و نداری من یه مشاور دارم هم ...

مشاور کمکی نمیکنه درد من اینه گره زندگیم باز نمیشه به هر چی دست زدم بسته شد هر کاری کردم برعکس پیش رف خواستم خودمو جم کنم از چالع در اومدم افتادم تو چاه ادما همشون بر علیه منن کدومو به مشاور بگم اخه میخواد بگه نکن فلان نکن چند باری گفتم کمک خاصی نمیکنن

چیه مشکلت؟

اومدم برم درسم مورد علاقم زد نشد نرفتم اومدم برم کار کنم نشد اومدم برم تو یه حرفع حدقل خرج خودمو در بیارم بازم نشد اومدم با پارتنرم ازدواج کنم خانواده شخمیش مانع میشن حرف میزنن من واقعن نمیکشم گفتم حدقل من که دست به هر چی میزنم نمیشه بزار برم جهنم ازدواج کنم حدقل عشقوداشته باشم اونم نمیزارن واقعن از همه متنفرم

اومدم برم درسم مورد علاقم زد نشد نرفتم اومدم برم کار کنم نشد اومدم برم تو یه حرفع حدقل خرج خودمو در ...

ببین بهت توصیه میکنم کتاب معجزه شکر گزاری راندا برن رو بخونی و تمریناتش و انجام بدی بهت قول میدم همه چی درست میشه اما بعدش حتما دعام کن

ببین بهت توصیه میکنم کتاب معجزه شکر گزاری راندا برن رو بخونی و تمریناتش و انجام بدی بهت قول میدم همه ...

کتاب کار ساز نیست بختمو بستن و گفتن که به هر چی دست زده تا الان درست پیش نرفته

کتاب کار ساز نیست بختمو بستن و گفتن که به هر چی دست زده تا الان درست پیش نرفته

من خیلی اعتقاد ندارم ب این چیزا هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست شنیدم صوت سوره بقره با صدای بلند اگ پخش شه تو خونه تمام سحر جادو انرژی های متفی و شیطانی نابود میشن