2777
2789
عنوان

دوست پسر بیایید

284 بازدید | 28 پست

بچها اگه دوست پسرتون بگه بخاطر من با همه رفیقات قطع رابطه کن فقط با رفیق بچگیات که از ۵ سالگی باهم دوستید رفیق باش قبول میکنید میگه همه رفیقات بدن باهاشون بگردی اسمت بد در میره رفیق بازی تهش هیچیه بنظرتون چیکار کنم منم دوبار گفتم باش ولی سر حرفم نموندم ولی امشب گفت یا من یا رفیقات گفتم تو و بلاکشون کردم ولی میترسم رفیقام بگن نگاه چقدر بی ذاته ستایش تا دیروز با ما میگشت الان بلاک میکنه بنظرتون من چیکار کنم چی بگم بهشون

دلگرمی برای آدم برفی یعنی مردن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کم قطع ارتباط کن نه یهویی اگه دوست پسرت هم نگه دوست بد خوب نیست

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

چندوقته با همید

بگو بیا منو بگیر اول قدم بردار بعد امر و نهی کن

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

اگ پسره آدم خوبیه و قصدش جدیه و بش اعتماد داری بنظرم حرفشو قبول کن

چون واقعا رفیق بازی تهش هیچیه

بنظرم عاقله

و اینکه تو همچیز اینحوری گیر میده یا فقد تواین بارست؟

ب حرف دوستات توجه نکن

کسی ک دربارت ازین فکرا بکنه صددرصد تورو دوست خودش نمیدونه

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

گلم برا من تبدیل شده هنوز جرئت همچین گوه خوریایی نداره

امروز میگه با دوستات قط رابطه باش ی روز دیگه فامیلات ی روز دیگه خانوادت

این ازگلا رو از کجا پیدا میکنین دوست پسر گوه میخوره بیش از اندازه دهنش حرف بزنه

بعد انقد یهویی نزن بلاکشون کن

به دوست پسرتم انقد رو نده فکر کنه کیه

بگو خودم عقل دارم و میدونم کدوم کار درسته و همون کارو انجام میدم و به خاطر احترامی که واست قاعلم سعی میکنم ارتباطمو باهاشون کم کنم ولی کات و بلاک نه