2777
2789
عنوان

چقدر کودن بودم

204 بازدید | 16 پست

بابام بشدت پسر دوسته و از همون اول ازم متنفر بود شاید باورتون نشه ولی هیچ موقع باهام حرف نمیزنه به جز در مواقع خیلی ضروری هیچ وقت اسممو نمیگه

از بچگی مامانمم از این مشکل سو استفاده میکرد و یکسره پشت سر بابام بد می گفت و میگفت یه جوری رفتار میکنه انگار تو رو از خونه بابام آوردم

همین باعث شد من از بابام فراری بشم موقعی که میومد خونه من تو اتاق می موندم وقتی اون خونه بود با هیچ کس حرف نمیزدم که نشنوه

هر نصیحتی بهم میکرد مامانم پشت سر مغزمو شست و شو میداد که برعکسشو انجام بدم

مثلا من خیلی کم غذا بودم بابام فحش میداد کتک میزد که باید بخوری جمعه ها چربی و گوشت می پخت و مجبورم میکرد بخورم

منم به حرفای مامانم که می گفت قد و وزن ات خوبه گوش دادم و نتیجه این شد که سرم رشد کرد و بدنم کوچیک موند مخصوصا شونه هام جوری که الان خجالت میکشم بیرون برم

یا وقت کنکورم رسید کتکم میزد که درس بخون

مامانم میگفت ولش کن شوهر کن

نتیجه این شد که درسم ول کردم

و تو سن ۲۴ سالگی یه اتفاقی فهمیدم همون طور که از بابام پیش من بد میگفته از منم پیش بابام بد میگفته و دلیل این همه کینه پدرم از من دختر بودن نبود بلکه دروغ هایی بود که مامانم میگفته

هنوزم نمیدونم چرا باهام این کار رو کرد:))))

مادرت یا زن بابا

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادرت یا زن بابا

نه

مامان واقعیم

حتی الان بخاطر بزرگ بودن سر و کوچیک بودن شونه هام مسخره ام میکنه و هر هر می خنده

یا میگه عرضه نداشتی مثل فلانی کنکور قبول بشی

نمیدونم این همه کینه از کجاس

تقریبا از ابتدایی مغزمو شست و شو میداد

اخ عزیزمبه خدا تا وسطاش خوندم میخواستم بیام بگم بابات که دلسوز تر بوده برات .میخواستم بگم شاید مادرت ...

اره

من موندم و اشتباهاتی که کردم و جبران کردنی نیس

عمری که رفته موهای سفید بابای ۵۰ سالم

وقتی مامانمو می بینم تپش قلب می گیرم

نهمامان واقعیمحتی الان بخاطر بزرگ بودن سر و کوچیک بودن شونه هام مسخره ام میکنه و هر هر می خندهیا میگ ...

ای خدا چقدر ناراحت شدم واست

خدا کمکت کنه نمیدونم چی بگم تا حالا ندیدم همچین چیزی

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

اره من موندم و اشتباهاتی که کردم و جبران کردنی نیسعمری که رفته موهای سفید بابای ۵۰ سالموقتی مامانمو ...

سعی کن به بابات نزدیک بشی

هنوز دیر نیست

ازش استفاده کن

همین الان هم دیر نیست بگو بابا میخوام درس بخونم کمکم کن و...

کاش اینجوری بود واقعااگه زن بابا باهام این کار رو میکرد انقدر نمی سوختم که مادرم کرد

بنظرم یبار بشین با مامانت دربارش حرف بزن شاید دلیل قانع کننده داشت

اگرم حداشت حدعقل حرفات تو دلت نمیمونن اگ از غصه دق کنی

و اینکه تهش متوجه جیشی اونکارایی ک باابات با زور بهت تحمیل میکرد به صلاحت بوده فقد از راه اشتباه پیش میرفته

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

بنظرم یبار بشین با مامانت دربارش حرف بزن شاید دلیل قانع کننده داشتاگرم حداشت حدعقل حرفات تو دلت نمیم ...

چند بار گفتم

گفت میخواستی به حرفام گوش نکنی

خودت کردی

خودت خواستی

همراه پوزخند