2777
2789

با همه فامیلای مادرم قطع رابطه کردم چون خیلی تو زندگیمون دخالت میکردن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 اگه جزو این چند گروه هستی اصلا با من بحث نکن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسی: ۱_ اگه وجود بیماری ها خصوصا بیماری های روانی رو تکذیب میکنی (مثلا میگی وسواس کار شیطانه یا میگی هرکی چشماش ضعیف شده در اثر خودارضایی ضعیف شده) ۲_ اگه فکر میکنی با دادن شعارهای بی منطق روشنفکر به نظر میای (مثلا میگی ادما نون قلبشون رو میخورن در حالی که کلی ادم بدجنس تو دنیا هستن که خوشبختن و کلی ادم خوب تو دنیا هستن که بدبختن یا بچه هایی که با بیماری های وحشتناک به دنیا میان بدون این که گناهی کرده باشن یا پیامبران و امامان که اون همه سختی کشیدن در حالی که دلشون پاک بوده)۳_ اگه به ادیان ابراهیمی توهین میکنی (اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن) ۴_ اگه معتقدی مردم باید مثل زمان قدیم زندگی کنن (مثلا میگی تو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی و خمیر دندون و لبنیات پاستوریزه و واکسن و...سم میریزن و نباید از اینا استفاده کرد یا میگی فقط طب سنتی و طب اسلامی درسته و همه علوم جدید رو رد میکنی چون این حرفا نشون میده وسواس داری و این حرفا رو باید به رواپزشک بزنی نه من) اگه حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونی(مثلا میگی زن حتما باید سرکار بره و تمام حقوقش رو بیاره تو زندگی و بده به شوهرش یا میگی زن باید با مرد کوچکتر از خودش ازدواج کنه و اون شوهر بی عرضه رو جمع کنه یا میگی دختر باید به اسم قانع بودن یا به اسم این که سنش بالا رفته با پسر داغون ازدواج کنه یا میگی برای پسری که سر به راه نیست زن بگیرن تا سر به راه شه چون هیچ مردی با زن گرفتن درست نمیشه و یه زن رو هم بدبخت میکنه) ۵_ اگه از اذیت کردن حیوانات و گیاهان لذت میبری ✍️ آنتی ناتالیسم هستم✅ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

سوال منم هست تویه کتاب خوندم نوشته بودفقط پدرومادروحذف نکنید

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 درخواست خانم های باشخصیت رو فقط قبول میکنم اونم جهت دردودل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هروقت دلتنگ شدی به بدی ها و زخم هایی که زده فکر کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سخته ولی خوبهمن با هیچکس از فامیل ارتباط ندارم و خیلی خوشحالم از این بابت

عزیزم صرفا منظورم خانواده نیست دوستانی که باهاشون خاطره داریم سالها کنارشون بودیم. کسایی که بخاطرشون سر دو راهی عقل و احساس قرار میگیریم

گذاشتیم انقدر بهمون آسیب زدن که وقتی قطع رابطه کردیم حتی دلتنگم نشدیم فقط راحت شدیم

وای عزیزم متاسفم بابت سختی که تحمل کردی ولی میخوام به اون مرحله نرسم چون بعدش چیزی ازم باقی نمیمونه

عزیزم صرفا منظورم خانواده نیست دوستانی که باهاشون خاطره داریم سالها کنارشون بودیم. کسایی که بخاطرشون ...

هرکس باشه به حال خوبت ارزش داره اینا جلو پیشرفت رو میگیرن دوری و دوستی یه عید تا عید همو ببینین گلم اگرم خیلی وخیمه کلا حذفشون کن و بهشون بگو اگه دیدی خیلی پیله کردن که من نمیتونم نمیخوام

بعد یه مدت از سرت میوفته دیگه حتی نخوای بهش فکرم بکنی

مورد دارم شش ساله رابطهامون تقریبا قطع شده اما هنوز یادش میوفتم قلبم مچاله میشه میدونی شاید بیشتر دلم برای هزینههایی که بخاطرشون دادم میسوزه

هرکس باشه به حال خوبت ارزش داره اینا جلو پیشرفت رو میگیرن دوری و دوستی یه عید تا عید همو ببینین گلم ...

کاملا درسته اما بودنشون یه جور عذابه برام نبودشون یجور دیگه....