2777
2789
عنوان

دوست پسرم

340 بازدید | 24 پست

ما دعوامون شد این اومد جلو معذرت خواهی اینا کرد گفت برا تولدت برنامه چیدم آخر هفته میبرمت کافه گفت گوه خوردم غلط کردم ببخشید دیگه یه تو نمیگم بهت چون بهم گفته بود عقده ای حالا من همه اینارو به رفیقم گفتم رفیقم گفت بگو دیگه ازین کوه ها نخوره منم گفتم جر با استیکر خنده دوست پسرم رو اکانتم بود اینارو دید سگ ها شده میگه چرا همه چیو به رفیقت گفتی

دلگرمی برای آدم برفی یعنی مردن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه حواست نبوده😑😑

من رفیقم آخه ده ساعت باهام حرف زد گفت برنگرد باهاش فکر کن من رفتم باهاش بیرون اینارو گفت معذرت خواهی اینا کرد بعد همونجا گفت بیو گرافی M اول اسمم منم میزارم بیو ست کنیم بعد یکدفعه همونجا اومد رو اکانتم بعد گفتم زشته رفیقم ببینه بیو رو تا ندیده خودم همه چیو گفتم بهش اونم گفت خاک برسرت چرا بک زدی منم گفتم روانپریشم میگه قشنگ داری چرا و پرت میگی به رفیقت

یکی نباید میذاشتی یه پسر بیاد رو اکانتتدوتا چرا خب میگی به دوستت😂

آخه نمیذاشتم شک میکرد بعد رفیقم ده ساعت باهام حرف زد که یک نزن باهاش بعد دیگه گفتم زشته رفیقم بیو ببینه چرا و پرت میگه بزار قبلش خودم بگم

اول اینکه چرا اون رو اکانتته

دوم اینکه چرا مسائل شخصی و به دوستت میگی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...