2777
2789
عنوان

رفیقای سمی

104 بازدید | 16 پست

امروز حوصلم سر رفته بود گفتم با رفیقام برم بیرون

زنگ چند نفرشون زدم یکیشون جوابم نداد و بقیشون موافقت کردند تا وقتی گفتم که اون یکی نمیاد جوابم نداده

بقیشون بهونه اوردن که حالمون اوکی نیست و بدعه

تا اینکه من بیخیال شدم تصمیم گرفتم خودم با یکی دیگه از دوستام برم بیرون که تک به تک گفتن ما میایم و اونیم که جوابم نداده بود زنگم زد گفت میام(به خاطر اون یکی که جواب نداده بود و حالا گفته بود میام داشتن میومدن) منم خیلی خوشحال شدم با خوش رویی به همشون گفتم خیلی خوشحال شدم میان از این حرفا تا وقتی که رفتیم بیرون

چند ساعت گذشت من میخواستم برم جایی برای همین اومدم خونه

وقتی اومده بودم خیلی ناراحت بودم و دوست داشتم برم پیششون

که تصمیم گرفتم برم وقتی رفتم هیچکدومشون براشون مهم نبود و وقتی ازشون پرسیدم که من اومدم خوشحال شدین گفتن که برامون فرقی نداشت بود و نبودت.....

در حالی که قبلش یکیشون خواب افتاده بود و دیرتر اومد تا وقتی که اومد کلی خوشحالی کردن گفتن تو نبودی بهمون خوش نگذشته

وقتی هم رفته بودیم بیرون 2 نفر 2 نفر میرفتن یه گوشه و پچ پچ میکردن خنده و....

واقعا دلم شکست 😅

الانم پیام یکیشون دادم که خیلی ناراحت شدم ای کاش نمیومدم دوباره ولی جوابمو نداد حتی

راستش الان تنهاترینم و غمگین ترین🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جات بودم از اون اکیپ میومدم بیرون ناراحتی نداره یه دوست ب درد بخور داشته باشی بهتر چندتا ب درد نخوره

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

من جات بودم از اون اکیپ میومدم بیرون ناراحتی نداره یه دوست ب درد بخور داشته باشی بهتر چندتا ب درد نخ ...

یه چند ماهی میشه باهاشون میگردم

ولی الان پشیمونم میخوام دیگه باهاشون نرم جایی و جواب زنگ و پیاماشون ندم

یه چند ماهی میشه باهاشون میگردم ولی الان پشیمونم میخوام دیگه باهاشون نرم جایی و جواب زنگ و پیاماشون ...

نرو دوست باید حالتو خوب کنه من با دوستام همیشه تا جایی هستم ک بدونم برام ارزش قائلن ب محض اینکه بفهمم دیگه مثل قبل نیستن خودمو میکشم کنار کلا شخصیت و غرورم خیلی مهم تره

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

از من به تو نصیحت دوست فقط تا ی تایمی خوب که فکر کنم این موضوع برای تو صدق نمیکن تمرکزتو بزار روی خا ...

من احمق جایی که میخواستم برم یک مهمونی خانوادگی بود حالا با خودم میگم ای کاش میرفتم مهمونی اینجوری خیلی بهم خوش میگذشت