donyaaaaaaaaa3 مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6947 عنوان بچه مچه | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 35 پست رفتم دکتر میگه کیست دارم خودمم ۱۹ سالمه خوب شوهرم ۲۳ خونه اینا نداریم هر دوتامونم تو شهر قریب درس میخونیم منم دوساله ازدواج کردیم بدون جلوگیری و اینا اما بچه دار نسدیم به نظرتون خطر ناکه از الان اقدام کنم یا زوده 1397/03/15 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyaaaaaaaaa3 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6947 چه ریسکی کردی اگه ماه اول باردار میشدی چی اونو ولش حالا من نفهم تو نامزدی ازدواج کردم خودشم بابام خیلی حساسه اما زیاد نمیفهمیدم چی به چی هیچکس به من این چیزارو توضیح نمیداد
آناهیتا۱۳۷۱ عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 1885 اونو ولش حالا من نفهم تو نامزدی ازدواج کردم خودشم بابام خیلی حساسه اما زیاد نمیفهمیدم چ ... بنظرم فقط خدا خواسته که باردار نشیچون الان برات سخت میشهفقط کاری که باید بکنی اینکه برو تحت نظر متخصص و درمان کنشوهرتم حتما آز اسپرم بده نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
donyaaaaaaaaa3 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6947 بنظرم فقط خدا خواسته که باردار نشی چون الان برات سخت میشه فقط کاری که باید بکنی اینکه برو تحت نظر ... چشم دستت درد نکنه اجی
donyaaaaaaaaa3 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6947 ۱۹ سالته و دوسال پیش ازدواج کردی ؟این دوسال هم بدون جلوگیری گازشو گرفتی داری میری؟؟؟ 😦😐😐😐 ... نه بابا بچه چیکار دارم برام یواله که ۲ ساله بدون پیشگیری چرا بچه دار نشدم
nniinnii عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 نه بابا بچه چیکار دارم برام یواله که ۲ ساله بدون پیشگیری چرا بچه دار نشدم 🤔 آره واقعا پس حتما برو دکتر جوابشم به ما بگو شاید به درد خورد ، ولی بد به دلت راه نده عزیزم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
donyaaaaaaaaa3 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 6947 🤔 آره واقعا پس حتما برو دکتر جوابشم به ما بگو شاید به درد خورد ، ولی بد به دلت راه ند ... چشم جتما