2777
2789
عنوان

بچه مچه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 35 پست

قبل ازاینکه بخوای اقدام کنی برو پیش متخصص زنان زایمان

واینکه الان زوده یانه کاملاً کاملاً بستگی به تو وشوهرت داره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹ سالته و دوسال پیش ازدواج کردی ؟این دوسال هم بدون جلوگیری گازشو گرفتی داری میری؟؟؟ 😦😐😐😐

دخترم بزار یکمی بزرگ‌تر بشین ، درستون تموم بشه ، دوتا سفر درست و درمون برین ، پارتی و مهمونیاتون تموم بشه بعععد به فکر بچه باشید

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
می ترسم اخه ۲ سال بدون پیشگیری نشده

منم از روزی که ازدواج کردم تا یه سال پیشگیری نداشتم بعد پسرم اومد تو دلم..بعد اونم دوباره پیشگیری نداشتم تا الان که یه سالو نیمه...

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
می ترسم اخه ۲ سال بدون پیشگیری نشده

اونایی که تایه سال بدون پیشگیری بچه دارنشن وقت اقدام به دکتره.درضمن ایناکه میگن صبرکن خونه وبخروفلان بایدموهات بشن هم رنگ دندونات بااین گرونی تابتونی خونه بخری

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

عزیزم کاری به سن ندارم ولی پدر و مخصوصا مادری که درس میخونن نمیتونن خوب از بچه نگهداری کنن،شاغل بودن مادر تا این حد تاثیرگذار نیس که درس خوندنش تاثیرگذاره،چون درس تمام ذهنو مشغول میکنه

بچه دیگه نوزاد خخخخخ

عزیزم تحت نظر پزشک باش

ولی الان وقت بچه نیستا

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من