2777
2789
عنوان

ازدواج

123 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من یه تازه عروسم که خونه مون نزدیک خونه ی برادر شوهرمه راستش دیگه از دست رفتارهای شوهرم و برادرش خسته شدم هر شب هر شب یا باید اونا بیان خانه یا ما یا ما بریم خونه ای اونا تا ساعت ۲ شب هم میشینن و قلیان میزارن حتی پیش اومده مهمونی بودیم ساعت یازده شب برگشتیم باید حتما یا ما بریم یا اونا بیان حتی بعد از مهمونی به دلم مونده به بار شام رو با شوهرم دونفره بخوریم

اعتراض هم می کنم شوهرم سریع گارد میگیره که تو لایق حرمت و احترام برادرم نیستی تو داری باهاشون لج می کنی ازشون بدت میاد شانس من جاری ام هم اعتراضی نمی کنه

آدم های خوبی ان ولی واقعا این رفتارشون رو مخه با شوهرمم زیاد ور رفتم فایده نداره سریع دعوامون میشه

میخوام از در سیاست وارد شم ولی متاسفانه سیاست هم بلد نیستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت رو بزن به مریضی یه روز

یه روز کار بتراش برای همسرت

یه روز تا دیر وقت خونه باشید

یه کاری بکن که وقت نشه برید ، بعدشم بگو امروز نشد بریم حیف شد مثلا ناراحتی از اینکه نرفتین خونشون

سیاست چی عزیزم

حرف کاملا واضح و منطقیه اون شوهر الدنگته که گاوه حریم خصوصی سرش نمیشه بچه اس و اصلا علاقه ای به وقت گزروندن دوتایی باهات نداره چرا زود رو خودت عیب میزاری ؟؟؟ به نظرم بهش بی محلی کن من باشم سگ محلش میکنم یا منطقی بش بگو تو هفته فلان شب بریم خونه داداشت، بیشتر بشه من نمیام تنهایی برو

تعجبم از جاری امه چه جوری اعتراض نمی کنه

بعضی زن ها گاون عین برده ان واسه شوهر ، شایدم مثه تو علاقه ای به شوهرش نداره و از خداشه وقتش رو تو جمع بگذرونه تا دوتایی با شوهرش، خیلی از زنا از شوهراشون خوششون نمیاد فقط تحملشون میکنن اینم از اوناس

بعضی زن ها گاون عین برده ان واسه شوهر ، شایدم مثه تو علاقه ای به شوهرش نداره و از خداشه وقتش رو تو ج ...

اره با هم مشکل دارن میگه هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه فقط بخاطر بچه هاس که موندم

چه جوری ؟ من بدبخت باید همیشه یه جای زندگیم کم و کسری داشته باشه و بلنگه

مثلا بهش بگی

ماتازه عروس دومادیم دوس دارم توخونه همش لباس لختی بپوشم تو بغل هم باشیم

از این راه ها تحریک نمیشه؟

نود درصد مواقع زندگیم شجاع خلیل زاده بودم،عینک ب چش،خوشحال،گنگ😎ولی خو آفساید بوده🥴

بعضی زن ها گاون عین برده ان واسه شوهر ، شایدم مثه تو علاقه ای به شوهرش نداره و از خداشه وقتش رو تو ج ...

آخه وقتی میگی مثل من ، من بدبخت باید چیکار کنم انقدر باهاش ور رفتم حرف زدم فایده نداره

اره با هم مشکل دارن میگه هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه فقط بخاطر بچه هاس که موندم

تازه عروسی الان حرفت برو داره اگه گربه رو در حجله نکشی دیگه باید سواری بدی تا اخر ، الان قهر کنی نازت خریدار داره جدی حرفتو بگو و رو حرف وایسا و نترس میخا چه گهی بخوره شوهرت ؟