2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

54 بازدید | 11 پست

سلام من امسال یازدهمم و سال اولیه که قراره نهایی بدم راستش واقعا استرس دارم نمیدونم چجوریه لطفا هرچی از نهایی و امتحانایی ک دادین و تجربه هاتون و کارایی که باید بکنم و نباید بکنم رو همش رو بگم توضیح بدید تا منم بتونم موفق بشم و از حجم استرسم کم بشه 🤝🤍

سلام خوبی

اگه خوب خونده باشی، سخت نیست، دقت زیاد میخواد، عجله نکن سریع جواب بدی وقت زیاد هست وقت اضافه میاری...بعضی سوالا بنظرت اسونن اما بعد میفهمی اصن منظور سوال یچیز دیگ بود و یه چالش کوچیک داشت پس حتما قبلش خوب فک کن بعد جواب یده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

نهایی یازدهم خیلی آسونه مخصوصا اگه کتاب رو درست و حسابی خونده باشی و اینکه ۶ درسش کردن سبک شده

۲ هفته مونده تقریبا الان سعی کن درسارو جمع کنی یه دور که تو فرجه فقط مرور کنی و سوالات نهایی حل کنی معدل ۱۹ به بالا میشه

فقط اینکه اصلا استرس نگیر و اینکه جمع نکن واسه شب امتحان که لازم باشه شب بیدار بمونی چون گند میزنی

بعد اینکه حواست باشه زود برو سرجلسه و ساعت هوشمند و ای چیزا هم نبر گیر میدن کارت ورودت هم حتما باهات باشه

صبحانه درست حسابی بخور وگرنه سر جلسه ضعف میکنی

و اینکه سوالات سنجش تشریحی هم حتما مطالعه کن بعضیا دقیقاا همون میاد تو امتحان، بعد تو امتحان ببینی این سوالارو و قبلا دیدی خیلی انرژی میگیری خیلی حالت خوب میشه

اگ دیدی چیزی هم هیچی بلد نیستی لااقل فرمول بنویس یا هرچی تو ذهنت اومد تکه تکه بنویس همونم بیست و پنج صدم میگیری، یادت باشه به هیچوجه روش های تستی استفاده نکنی

اگ تجربی هستی، حواست باشه زیست درست غلط ها خیلی اذیت کنندست معمولا بیشترش غلطه، زیستو حتما تست هم بزن بعضی نکات فقط با تست زدن میتونی بفهمی

و سوالایی ک معمولا تو چندسال اخیر تکرار شده ام حتما تمرین کن