2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست
من نامزد بودم خوشحال بودم میرم راجت میشم همشم میگفتم دیگ ماه ب ماه هم نمیام ببینمتون😂

چقدر ما برعکسیم

من ک دیگه نمیتونم ببینمشون

اخه پدرمو خیلی دوسدارم😕

با خواهر برادرام😭

سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ما برعکسیم من ک دیگه نمیتونم ببینمشوناخه پدرمو خیلی دوسدارم😕با خواهر برادرام😭

عزیزم ..خوشبختبشی عادت میکنی گلم شاید چون قراره شهر دیگ بری ایقدر نگرانی اما خب زندگی جریان داره ی روزی ی جوری ب خونه خودت عادت میکنی ک دیگ هیچ جایی خوابت نمیبره خانوادتم میتونی زنگ بزنی چن وقت ی بار ببینی کوردستان و اهواز خیلی زیاد دور نیس

عزیزم ..خوشبختبشی عادت میکنی گلم شاید چون قراره شهر دیگ بری ایقدر نگرانی اما خب زندگی جریان داره ی ر ...

ممنون عزیزم امیدوارم اینطوری باشه🥲

اهواز نیست ک مسجدسلیمانه

هفتصد کیلومتر فاصله داره

فرهنگ هامون هم خیلی فرق دارع

ممنون عزیزم امیدوارم اینطوری باشه🥲اهواز نیست ک مسجدسلیمانههفتصد کیلومتر فاصله داره فرهنگ هامون هم خ ...

منم کوردم نگرانینو درک میکنم اما از الان نگران اتفاقی ک نیفتاده نباش خدا بزرگه

منم کوردم نگرانینو درک میکنم اما از الان نگران اتفاقی ک نیفتاده نباش خدا بزرگه

عه تو هم کوردی کورد کجایی😍

باشه عزیزم ممنون از حرفای قشنگت🤍

چقدر ما برعکسیم من ک دیگه نمیتونم ببینمشوناخه پدرمو خیلی دوسدارم😕با خواهر برادرام😭

استارتر!!!!

هنوز نمیدونی تاپیک هات ای قبلی وبقبه میتونن ببینن؟

اولا پسر بودی و عاشق، پدرت نمیرفت خواستگاری

چقدر زود تغییر جنسیت دادی و نامزد کردی بری خوزستان

🤔😏🤔😏🤔

استارتر!!!!هنوز نمیدونی تاپیک هات ای قبلی وبقبه میتونن ببینن؟اولا پسر بودی و عاشق، پدرت نمیرفت خواست ...

اکانت نامزدمو گرفتم

یادمون باشه زود قضاوت نکنیم

عجب باشه ی چیزی تو این نی نی سایت برای دروغگو ها عادی شدهاکانت دوستم بود،کاربری دست دونفرهخلاقیت تو ...

میخای باور کن مبخای باور نکن حوصله ندارم

عه تو هم کوردی کورد کجایی😍باشه عزیزم ممنون از حرفای قشنگت🤍

ممنون عزیزمکورد ایلامم ..نگراننباش ما کوردا معمولا با همه اوکی میشیم الهی ک اونقد زندگیت قشنگ شه ک اصلا نگرانی نداشته باشی

ممنون عزیزمکورد ایلامم ..نگراننباش ما کوردا معمولا با همه اوکی میشیم الهی ک اونقد زندگیت قشنگ شه ک ...

همچنین عزیزم قربونت😘❤

منم راه دور ازدواج کردم بشدتتت وابسه مامانم بودم سخت بود ولی خوب منم دیگه زندگیه خودمو دارم و عادت ک ...

خوبه ک عادت کردی

من ی ادم وابستم