aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 عنوان نامزدم 378 بازدید | 31 پست ولی از اینکه قراره یروزی از خونمون برمناراخت میشم دلم نمیخواد بابام اینارو ولکنمبعضی وقتا بهش فکر میکنم حالم یجوری میشهحس دلتنگی رو از الان حس میکنمازدواج اولمم نیست ولی خب این یکی فرق دارهقراره برم ی استان دیگه😭💔 سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم امروز | 00:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 چرا راه دور مجازی آشنا شدی ؟؟ نه مجازی اشنا نشدمنامزدم اومد اینجا با داداشم ک هم خدمتیشهرفیق بودن اوندن اینجا سرکار اشنا شدیم سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 طبیعیه اما آدم به هر شرایطی عادت میکنه 😭💔 سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6695 خودت کجایی کجاقراره بری خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 خودت کجایی کجاقراره بری کوردستان قراره برم خوزستان سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 6695 کوردستان قراره برم خوزستان اشالله که خوشبخت بشی عزیزم ناراحت نباش ویسکال بگیر باخانوادت خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.
samiraba67 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 75 مطمئن باش تو خوزستان احساس تنهایی نمی کنی هر وقت هم شرایط جور بود میتونی بری به خانوادت سر بزنی
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 اشالله که خوشبخت بشی عزیزم ناراحت نباش ویسکال بگیر باخانوادت ممنون عزیزم😘❤هعییی ویسکال ک هیچی نیست.... سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 مطمئن باش تو خوزستان احساس تنهایی نمی کنی هر وقت هم شرایط جور بود میتونی بری به خانوادت سر بزنی چرا اونجا احساس تنهای نمیکنم؟ اوضاعش خوبه سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
samiraba67 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 75 نمی دونم کدوم شهرش میخواید برید اولا این که خونگرمن دوم این که شهر های زنده ای هستن آدم های خوش مشربی دارناهواز رو نصف شب هم برید شلوغ و پر رفت و امده سرگرمی زیاد میتونی داشته باشی اما این سه ماه تابستونش گرمش اذیت کننده ست
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 نمی دونم کدوم شهرش میخواید برید اولا این که خونگرمن دوم این که شهر های زنده ای هستن آدم های خوش مشرب ... عه اره گرمهمنم ک تو حایی زندگی کردم ک هواش سرده کردستان سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم
aysanjamali مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 723 ما که ذوب میشم هوا که خنک میشه باز جون می گیریم ینی انقدر بد میش😐🥲 سلام من ژینـام..❤عکس کاربری خودمم