2777
2789
عنوان

کله پاچه

159 بازدید | 16 پست

اخرین باری که کله پاچه خوردید یادتونه کی بود؟

من حدودا ده دوازده سال پیش خوردم الان خیلی هوس کردم باز بخورم یک دست کامل ولی کسی نیست باهام بیاد تنهایی هم نمیچسبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

404 بود هرچی بود

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

نزدیک بودی میومدم خخخ

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

امشب خوردم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

یکی دوماه پیش

عاشقشم حتما بخور

برو جای تمیز وقتی شروع کردی به خوردن میبینی بهترین تصمیمو گرفتی همراهم لازم نیست

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده نیمچه خیاط، نیمچه باغبون و استاد کیک و شیرینی، سوال داشتی بپرس، دوز چهارمم رفتم ( با بدبختی) دوتا دیگه مونده

اتفاقا من عاشق تنهایی کله پاچه خوردنم

یه دست کامل هم باشه که همه چی داشته باشه

شوهرم اصلا دوست نداره ولی من میمیرم واسش با پییاااززز

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده