2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

89 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من یه مدته دارم واسه از پوشک گرفتن دخترم تلاش میکنم، الان ۲ سال و ۴ ماهشه، الان به مرحله ای رسیدم که ۳ روزه یاد گرفته دستشوییش رو نگه میداره، حالا نه تو دستشویی کارش رو میکنه نه پوشک، فقط گریه میکنه و میترسه، هیچ کاری هم نکردم بگم دلیل ترسش اینه. هممون فک میکنیم از ماهیت دستشویی ترسیده و ازش میاد میترسه. شما چه راه حلی میدین؟؟؟ فک نمیکنم عفونت باشه، قبل از دستشویی کردن تو دستشویی بی قراری داره، دستشویی هم میکنه همینطور، ولی تموم که میشه میخنده و خوشحاله، ولی باز دوباره دستشوییش میگیره وضعیت همونه.

دوباره پوشکش کن و با یه دکتر مشورت کن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مشکل منم هست . دختر من ۲ سال و نیم. اگه باز بذارم ، به هیچ وجه دستشویی نمیکنه هیچ جا. جیغ میکشه گریه میکنه میگه پوشک کن . کامل حرف میزنه و همه چیو میفهمه ، تو این یک مورد اصلا گوش نمیکنه. موندم چجوری بگیرمش. جدیدا عفونت هم گرفته ، دارو میدم فعلا

ابدا تمام متخصص ها میگن پوشک گرفتن یک باره ، شروع کردی دیگه نباید برگردی به قبل

بچه داره اذیت میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

سلام عزیزم برای از پوشک گرفتن عجله نکنید

سن استانداردش

۲ سال و نیم هست

من دخترمو سه سالگی از پوشک گرفتم

دختر من البته تاخیر گفتار هم داشت

صبر داشته باشید

شاید هنوز آماده نیست

من یادمه پسرم البته برا پی پی نه تو پوشک انجام میداد نه دستشویی ، یعنی جیغ و گریه میکرد پوشک باز میکردم میبردم دستشویی انجام نمیداد دوباره پوشک میکردم جیغ میزد میبردم حمام و دیگه اینقدر بهش فشار میومد ک سر پا پی پی میومد ، بعدش شاد و خندان میشد و سه ماه همین بساط بود تا یا گرفت

سلام عزیزم برای از پوشک گرفتن عجله نکنید سن استانداردش ۲ سال و نیم هست من دخترمو سه سالگی از پوشک گر ...

خیلی هم اصرار نداشت خودش یاد گرفته نگه داشتنشو، قبلا اصلا بلد نبود الان جفتشو نگه میداره.

خیلی هم اصرار نداشت خودش یاد گرفته نگه داشتنشو، قبلا اصلا بلد نبود الان جفتشو نگه میداره.

من دخترم یه مشکلی که داشت اصلا تو دستشویی نمیومد

بدش میومد از محیط اونجا

کاری که من انجام دادم که واقعا نتیجه داد این بود که یه وسیله ای گرفتم که شبیه سازی توالت ایرانی بود

روی اون جیش میکرد راحت

کم کم اون وسیله رو منتقل کردم توی دستشویی و با اون وسیله به راحتی از پوشک گرفتمش