2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخون بره روشم اینه زیاد نمون رو یه چیز فهمیدیش برو بعدی

دنیا2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣بعضی از نی نی سایتیا1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ کاربری دست دو نفره🎀🤌🏻یه کنکوریه دیوونه و رفیق دیوونه تر از خودش👻 اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲نی نی یار اگه بترکونیم مامانمو میارم سرت👈🏻👉🏻💔

وسواس مطالعاتی دارم آخه میترسم یاد نگیرمراستی شما دوازدهمی؟چه کردی با نهاییا🥺؟

منم داشتم ولی بخون بره

حقیقتا کار خاصی نکردم ولی تلاشمو میکنم

دنیا2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣بعضی از نی نی سایتیا1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ کاربری دست دو نفره🎀🤌🏻یه کنکوریه دیوونه و رفیق دیوونه تر از خودش👻 اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲نی نی یار اگه بترکونیم مامانمو میارم سرت👈🏻👉🏻💔

تمرکز نداری شاید؟ رشته ت چیه به دروس امتحانایی که حضوری شدن علاقه داری؟

آره مشکل ندارم باهاشون

ولی وسواس گرفتم انگار سر هر متن ده دقیقه میمونم

انگار تمرکزم به قول شما رفته

میشه از تجربت برا یازدهم بپرسم ؟سطحشون خیلی بالاس ؟استرس دارم واقعا نشه تموم کنم

نه واقعا خیلی سخت نبودن عمومیا خیلی اسون بودن تخصصیا باز هم استاندارد بودن

نگران نباش

آره مشکل ندارم باهاشون ولی وسواس گرفتم انگار سر هر متن ده دقیقه میمونم انگار تمرکزم به قول شما رفته

سعی کن هر صفحه رو فقط یه باز بخونی و بعد دوباره اون درسو از اول بخونی این طوری شاید نتیجه بگیری

صبحا و یه تایمی در عصر مغز فعاله. ظهر و شب مغزت خوابه.همون طور که بدنت به استراحت نیاز داره ذهنت هم به استراحت نیاز داره. یه درسو فقط ی بار بخون و ده دقیقه استراحت کن.بعد تموم شدن اون مقدار درسی که میخواستی بخونی به خودت جایزه بده (حتی ی قهوه یا خوراکی کوچیک)

و این که سعی کن آروم باشی اضطراب دشمن تمرکزه