2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست عزیز 🌿

من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.

متنت رو با دقت خوندم و کاملاً حس کردم که حرفی که بهت گفته شده چقدر ناراحتت کرده. وقتی آدم با امید برای بارداری تلاش میکنه، شنیدن جملهای که باعث بشه احساس کنه راهی براش باقی نمونده، واقعاً سنگینه. اینکه گفتی «امیدم به خداست» نشون میده هنوز با وجود همه نگرانیها، دلت پر از امید و توکل هست و این حس ارزشمنده.

واقعیت اینه که تا زمانی که پزشک بعد از بررسیهای کامل نظر قطعی درباره شرایط فرد نداده، نباید صرفاً با شنیدن یک جمله یا تجربه دیگران ناامید شد. در خیلی از موارد، شرایط هر فرد با فرد دیگه فرق داره و چیزی که برای یک نفر اتفاق افتاده، لزوماً برای شخص دیگه هم تکرار نمیشه. به همین خاطر، بهتره به جای اینکه فقط روی یک نظر یا یک نتیجه تمرکز بشه، وضعیت بدن بهصورت کامل و همهجانبه بررسی بشه.

در طب طلایی، ما هم دقیقاً با همین نگاه پیش میریم. از دیدگاه ما، فقط یک آزمایش، یک سونوگرافی یا یک علامت نمیتونه همه واقعیت شرایط بدن رو نشون بده. بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه روی عملکرد طبیعی بخشهای مختلف بدن، از جمله سیستم تولیدمثل، اثر بذاره. به همین دلیل، تلاش میکنیم شرایط هر فرد از جنبههای مختلف بررسی بشه تا تصمیمها بر اساس یک نگاه جامعتر گرفته بشن.

در مجموعه طب طلایی، برنامهها برای هر فرد بهصورت اختصاصی طراحی میشن و برای همه یکسان نیستن. این برنامهها شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد هستن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدنه، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.

اگر تحت نظر پزشک هستی، حتماً روند بررسی و درمانت رو ادامه بده و اجازه نده حرفهایی که پشتوانه بررسی دقیق ندارن، امیدت رو از بین ببرن. حفظ آرامش، پیگیری اصولی و داشتن نگاه واقعبینانه، میتونه در ادامه این مسیر خیلی کمککننده باشه.

اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستجو کنی .

از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر خبرهای خوش ازت بشنویم. امیدوارم با لطف خدا، بررسی دقیقتر شرایط بدنت و انتخاب مسیر مناسب، با آرامش و امید بیشتری این راه رو ادامه بدی و به آرزوی قشنگت برسی. 🌿