2777
2789

سلام عزیزدلم شرمنده مزاحم وقتتون شدم توی تاپیکی که یه خانمی درمورد ال زده بود من پیام شما رو دیدم و حس کردم اطلاعاتتون بالاس و شاید بتونید کمکم کنید توی تاپیکی که زده بودن صفحه ی ۱۷ شما گفته بودین که موجودی که همراهشونه ممکنه به شکل و شمایل گربه هم خودشو نشون بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم ای کاش جوابمو میدادین من ۲۳ ساله ازدواج کردم و بعد از ۳ سال که حامله نمیشدم با چله بری حامله شدم و زیر ۴۰ روز یه گربه ی سیاه روی اوپن اشپزخونه دیدم در حالی که اصلا امکان اومدن گربه توی خونه وجود نداشت و ما توی اپارتمان طبقه دوم بودیم با دیدن چشمای براق گربه توی تاریکی ترسیدم و به محضی که چراغو روشن کردم دیگه نبود و یکی دوروز بعدش منم سقط کردم و دیگه هیچ وقت حامله نشدم حتی با وجود ۷بار کاشت که انجام دادم هرباری م که کاشت انجام میدادم میدیدم که توی خواب چند نفر اینقد به کمرم میزنن که با کمردرد از خواب بیدار میشدم و جواب کاشتم منفی میشد

شما گفتین که کندر دود کردن خیلی خوبه. میخواستم ببینم خوبه منم اینکارو انجام بدم یا شما میدونین دیگه چیکار کنم خدا خیرتون بده دنیا و اخرت اگه بتونین راهنمایی م کنین

سلام مجدد خیلی ببخشید اصلا ندیده بودم پیامت رو

درخواست بده بهت چند نفر رو معرفی کنم همینا رر بهشون بگو ایشالا حل میکنن مشکلت رو نگران نباش

نه کندر داستانش فرق میکنه برا شما مناسب نیست

سلام مجدد خیلی ببخشید اصلا ندیده بودم پیامت رو درخواست بده بهت چند نفر رو معرفی کنم همینا رر بهشون ب ...

قربونتون برم یه دنیاااا ممنونتونم درخواست دادم بهتون🌹