ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 عنوان کشک خراب 206 بازدید | 16 پست خانوما کشک پلمپ از یخچال بیرون باشه خراب میشه 1405/04/07 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunsee عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 2536 اگه تاریخ انقضا داره و پلمپ بوده فک نمیکنم خراب بشه باز کنی هم معلومه کپک داشته باشه
یادگارت عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 266 کامنتت رو پاک نکردی واگذارت میکنم ب دست بریده حضرت عباس همین حتما دلیلی داشت که گفتم پاک کنید . تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار
ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 کامنتت رو پاک نکردی واگذارت میکنم ب دست بریده حضرت عباس همین حتما دلیلی داشت که گفتم پاک کنید . اوووف ب خدا درکت نمیکنم این وسط حضرت عباس رو چیکار داری مریضی چیزی هستی
ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 کامنتت رو پاک نکردی واگذارت میکنم ب دست بریده حضرت عباس همین حتما دلیلی داشت که گفتم پاک کنید . برو برو خدا روزی تورو جای دیگه بده برووووو
یادگارت عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 266 اوووف ب خدا درکت نمیکنم این وسط حضرت عباس رو چیکار داری مریضی چیزی هستی درک نکن همون حضرت عباس دلشکستگی منو بیاره تو قلب تو تا بفهمی اگه ینفر تاپیکی میزنه حتنا دردی داره تا اونموقع درک کنی .منکه مرئض نیستم ولی شما خیلی بیشعوری ک که بهتون ۳ بار گفتم کامتتون رو پاک کنید و نکردبن تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار
ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 درک نکن همون حضرت عباس دلشکستگی منو بیاره تو قلب تو تا بفهمی اگه ینفر تاپیکی میزنه حتنا دردی داره تا ... مگه من باید ب حرف ت کاری کنم ن کامنت بی ادبی گذاشتم ن چیزی تو بسیار حرف میزنی دلیلی نمیشهههه چون دلت شکسته هر زر مفتی کنمیتونی بزنی اینجا پر دلشکسته ولی شما مریض هستید از نوع حاد خواهشا دیگه ریپ نزن اصلا نمیتونم تحمل کنن
یادگارت عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 266 مگه من باید ب حرف ت کاری کنم ن کامنت بی ادبی گذاشتم ن چیزی تو بسیار حرف میزنی دلیلی نمیشهههه چون دلت ... قرار نبود بی ادبی باشهسما بشدت لجباز بودید ک پاک نکردین حتما از دیدمن مشکل داشته من اصلا نمیخواستم تاپیکم کامنت داشته باشه نت پرید و دیر قفل شد به شمام سه بار گفتم شمام لجباز من که حلالت نمیکنم چون اعصابمو داغون کردی رو زخمم نمک پاشیدی منتظر کارماش باش تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار
ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 قرار نبود بی ادبی باشهسما بشدت لجباز بودید ک پاک نکردین حتما از دیدمن مشکل داشته من اصلا نمیخواستم ت ... خیلی ساله ب حرف گربه سیاه هیچ بارونی نیومده من از بی ادبی شما بدم اومد ک با حالت امر ب من میگید پاک کن دید شما برای شما مهمه برای من اصلا هیچ ارزشی نداشت حتی با اینکه گفتم ریپ نزنین شما باز ادامه دادید اینجوری شما چیزی از ادب نمیدونین
یادگارت عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 266 خیلی ساله ب حرف گربه سیاه هیچ بارونی نیومده من از بی ادبی شما بدم اومد ک با حالت امر ب من میگید پاک ... بی ادب شمایید بیشعوری اول از شما بود خواهیم دید .✌️یا حق تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار
ذغالفروش مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 4843 بی ادب شمایید بیشعوری اول از شما بود خواهیم دید .✌️یا حق کیشته کیشتع برو برووووو