cutescientist مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 321 عنوان چراااا 1 بازدید | 5 پست دیجی کالا چیزی سفارش داده بودم.. تاریخ تحویل 6 تیر بود یعنی دیروز باید میرسید گنجه.ک برم بگیرم. ولی نیومده چرا؟!دیجی کالا همیشه تاریخ تحویلش دقیق بوده زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود! 1405/04/07 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cutescientist مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 321 زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 42193 فروشنده دیر موجود کرده حتمامن دفعه اوله میخوام از گنجه تحویل بگیرم همیشه در خونه میزدم الان برا هزینه ارسال زدم گنجهموقع تحویل باید کد یا جیزی بگم که بستمو بهم بدن؟چجوریه تحویل از گنجه { خانم هستم }
cutescientist مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 321 فروشنده دیر موجود کرده حتمامن دفعه اوله میخوام از گنجه تحویل بگیرم همیشه در خونه میزدم الان برا هزین ... نمیدونم منم همیشه بستم میومد در خونه.. ایندفعه اولین بار زدم تحویل ب گنجه.. ولی فک کنم اون کد ۵ رقمی رو باید بگی موقع تحویل زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 42193 نمیدونم منم همیشه بستم میومد در خونه.. ایندفعه اولین بار زدم تحویل ب گنجه.. ولی فک کنم اون کد ۵ رقمی ... پس شاید سفارشای گنجه سروقت نمیرسن😑 { خانم هستم }
cutescientist مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 321 پس شاید سفارشای گنجه سروقت نمیرسن😑 نمیدونم منم میخواستم زود ب دستم برسه.. اگ میدونستم بیشتر طولش میدن چیزی ک میخواستمو حضوری میرفتم میخریدم😑 زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!