2777
2789
عنوان

مهمونا رفتن

131 بازدید | 11 پست

بالاخره مهمونا(تاپیک های قبل خانواده دختره که جواب رد به داداشم دادن)اومدن و رفتن و خیلی هم بهشون خوش گذشت و پذیرایی مفصل در حد لالیگا

ولی چ فایده دختر ندادن خخخخ

چقد پررو بودن خدایی چطور روشون شد اومدن

مگه ن خخ

برادرت چکار کرد واکنش چی بود

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی مث خر ازشون پذیرایی میکرد فقط خخ

خوبه خداروشکر به خیر گذشت

دختر چی مجلس میگذاشت داداش تو

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

چرا به خیر کذشت؟؟؟دختره هیچ کنار خانم ها نشسته بود یا میخورد یا تفریحداداشم اصلا باهاش حرف هم نزد

به خیر گذشت به همه تون خوش گذشت حرف زده نشده

الحمدالله

نه چه حرفی مثلا؟

میگم خوبه که حرفی زده نشده از خواستگاری رد شدن این چیزها

میگم خوبه که حرفی زده نشده از خواستگاری رد شدن این چیزها

اره ولی داداشم میخواد مطرحش کنه چن ماه دیگه

دختره خواستگار زیاد داره نمیدونیم با اخری اوکی شده یا ن

ولی باز میخواد مطرحش کنه نه بشنه و بسوزه باز

گوش نمیگیره

دختره کمال گرای

اره ولی داداشم میخواد مطرحش کنه چن ماه دیگه دختره خواستگار زیاد داره نمیدونیم با اخری اوکی شده یا ن ...

انشالله که خیر چی بگم داداشت عاشق شده