2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 75 پست
از طرفی با خودم میگم خوب اگر من کفش پاشنه دار بپوشم اون فردم به تناسب کفشو میپوشه مسئلم فقط اینه ازش ...

همقدین گفتی؟

خب پاشنه اار بپوشی بلندتر ازش میشی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دغدغه قد دارینمن باقد۱۴۰ پارتنرم ۱۹۰ هیچ مشکلیم نداره ۹ سال باهمیم

گوگولیا😂🫠

فقط 40 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

پسرای ۱۹۰ سهم ماست حق مارو خوردیم😂😂

مال من ۱۹۳ عه قشنگ میومدی بهش🙄😂بعد من کوشولوام

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

به پسری که حتی نمیتونی کنارش کفش پاشنه بلند بپوشی فکر نکن😂😂😂

شوخی کردم واقعا انقد دغدغه مهمی نیس اتفاقا پارتنرای هم قد هم خیلی جذابن♥️ اگه تو موارد دیگه خوبه پس به این که هم قد توعه فک نکن با اینکه بنده خدا قدشم بلنده نمیدونم چرا خیلیا گفتن ن نمون باهاشو فلان😐🤷♀️

کوردم🌱

اره اختلافمون شاید یه سانت نهایتا دو سانت باشه

ببین باید ببینی این پسره رو بیشتر دوس داری یا کفش پاشنه بلندو

مال من ۱۹۳ عه قشنگ میومدی بهش🙄😂بعد من کوشولوام

معمولا پسرای ۱۹۰ به بالا هی میخوان کوچولو خطابت کنن حس بزرگتری و قدرت داشته باشن

من تو کتم نمیرفت با یکیشون صحبت میکردم😂😂😂

من کوچولو نیستم آخه بخواد کوچولو خطابم کنه

کاربری به دست چند نفره

به پسری که حتی نمیتونی کنارش کفش پاشنه بلند بپوشی فکر نکن😂😂😂شوخی کردم واقعا انقد دغدغه مهمی نیس ا ...

بحث هم قدی نیست

از این میترسم بالا تر باشم

نمیدونم

تابحال وارد رابطه نشدم و کلا تازه به این فکر افتادم که مسئله قدم هست

کاربری به دست چند نفره

معمولا پسرای ۱۹۰ به بالا هی میخوان کوچولو خطابت کنن حس بزرگتری و قدرت داشته باشنمن تو کتم نمیرفت با ...

وای دقیقا این هی بمن مگیه کوچولو

اخه واقعنم کوشولوام🙄😂

اره خب قدبلند و نازی

بنظرم اهمیت نده اگه پسره واقن خوبه

بنظرم برا خودم آها خیلی مهم نیست وقتی مهر دونفر به دل هم بشینه قد آخرین ویژگی

ولی دید دیگران ممکنه فرق کنه که بستگی به خودتون داره براتون مهمه یا نه

الان شما اختلاف قدتون ۲سانته یعنی هم قدید..؟

آخه من خانم ۱۷۰بنظرم بلنده ولی پسر۱۷۰با این قد جز کوتاهاس

قد ایشون با ۱۸۰ نرماله به عنوان یک پسر قد بلند و خب پارتنرشم قد بلند میشه اینجوری شاید شما فقط نتونین پاشنه زیاد بپوشین در کنارشون

من ۱۵۵پارتنرم ۱۸۸خودمون مشکلی نداریم من با پاشنه ام بیشتر

اما ممکنه بقیه دید دیگه ای داشته باشم که برای من مهم نیست اصلا

بحث هم قدی نیست از این میترسم بالا تر باشمنمیدونمتابحال وارد رابطه نشدم و کلا تازه به این فکر افتادم ...

ببین بازم بستگی داره به انداماتون ..اگر آقا خیلی درسته جز قد بلندش و شما ظریفین خیلی به چشم نمیاد انگار اون از شما بلند تره

ولی اگر برعکسه یا هردویه شکله مناسبتی ولی پاشنه نپوشین

از طرفی با خودم میگم خوب اگر من کفش پاشنه دار بپوشم اون فردم به تناسب کفشو میپوشه مسئلم فقط اینه ازش ...

اختلاف سنیتون چقدره

من قدم ۱۷۳ و همسرم قدش ۱۷۸

۸ سال باهم اختلاف سنی داریم..بعد از ۴۰ سالگی قد هر دوسال تقریبا یک سانت کوتاهتر میشه الان همسرم رسیده به قد من تقریبا

ولی بنظرم اگه باقی مسایل تفاهم دارین قد خیلی مسله مهمی نیست

و اینکه با اینکه همسر من قد بلندی نداره پسر من خیلی رشد قدی داره الان ۱۶ سالشه ۱۸۰ هس از همه همکلاسیاش بلندتره و همچنان رشد قدی داره و گاهی ناراحت میشه چخبره من دوس ندارم خیلی هم بلند شم

😐جدی میگی؟ قشنگ تا کمربندشی!

من شوخی ندارم مشکلی باقدم ندارم قدم نرمال خودم اوکیم با این قدم مورد پسند خیلیا بودم مگه همه چی به قد؟؟؟ عجب

عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲