2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کفشی که میپوشم معمولا پنج سانت پاشنه دارهنمیدونم حس میکنم این احتمال هست که تو بیرون من ازشون بلن ...

اگه بنظرت برا خودت اذیت کننده میشه قبول نکن

ولی خب خیلیا هستن با همین چیزی ک گفتی خوشبختن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چرا همه تو نی نی سایت قد بلندن بیرون جوجه؟

😂😂

من واقعا مسئلع قدی ندارم ولی حس میکنم اینکه ازش بالاتر باشم خیلی خودم دوسش ندارم نمیدونم

کاربری به دست چند نفره

شما به عنوان دختر خیلی قدبلند حساب میشی وگرنه اون اقا نرماله اگه پسر خوبیه به نظرم به خاطر قد جوابش نکن رنج قد پسرهای ایرانی خیلی بلند نیست از کجا معلوم پسر قد بلندتر گیرت بیاد ولی سایر معیارهاش خوب باشه؟

دقیقا نمیدونم موقعیت مهاجرتمون بهم میخورهاما خب من برخلاف قدم همچنان کفشی که کمی پاشنه داشته باشه می ...

خب اگه دنبال رفتن از اینجا کلا ولش دنبال اینجور مساعل نباش کشور های اروپایی افراد اوکی تر و بهتر هم داره البته باید فعلا تمرکزتان رو بزاری رو ساعت مالی ب نظرم

عاشقتونم آرمین و نازنین ام

شما به عنوان دختر خیلی قدبلند حساب میشی وگرنه اون اقا نرماله اگه پسر خوبیه به نظرم به خاطر قد جوابش ...

پیشنهاد از پسر قد بلند داشتم اما من درس و تحصیلات برام مهمه که نداشت

کاربری به دست چند نفره

چرا همه تو نی نی سایت قد بلندن بیرون جوجه؟

قربون دهنت ،،این ۱،۵ های بیرون همهشون منم حتما .. قد منم بلنده ۱۷۳ با شوهرم همقدیم تا قبل اینکه بیام نینیسایت نمیدونستم اختلاف قد مهمه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
اگه بنظرت برا خودت اذیت کننده میشه قبول نکن ولی خب خیلیا هستن با همین چیزی ک گفتی خوشبختن

از طرفی با خودم میگم خوب اگر من کفش پاشنه دار بپوشم اون فردم به تناسب کفشو میپوشه

مسئلم فقط اینه ازش بالاتر نباشم

کاربری به دست چند نفره

من ۱۷۷ هستم همسرم ۱۸۴

با این که هفت سانت اختلاف داریم ولی کنار هم انگار هم قدیم نمیدونم چرا

خودم مشکلی ندارم

همسرمم معیار اولویتش قد بلند بود مشکلی نداره

باید ببینید حس دوتاییون به هم چطوره