2777
2789
عنوان

کادو زایمان

9 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان ممنون میشم اگه میتونین کمک کنید کادوی زایمان چی بگیرم برا خواهرم ،،،خیلی محبت کرده شاید بالای صد میلیون برام بعضی وسایل جهاز ،،،لباس ،،،خرج چنتا دندون خرابم ،،،و ....الان کلا 9ملیون دارم نمیدونم چی بگیرم وسایل بچه کامل ،خودش وسیله خونه اینا چیزی کم نداره من هیچی به ذهنم نرسید برا بچه قبلی سه سالشه دوچرخه خریدم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

🎁 یک سرویس طلای ظریف برای نوزاد (مثل پلاک یا دستبند) اگر با بودجهات جور دربیاد.

💕 یک گردنبند یا دستبند طلا برای خود خواهرت با آویز اسم یا حرف اول اسم بچه.

🧺 یک سبد هدیه برای مامان شامل روبدوشامبر، کرم و محصولات مراقبتی، ماگ، شکلات، دمنوش و یک شاخه گل.

📸 پرداخت هزینه یک عکاسی نوزادی یا تهیه آلبوم عکس زیبا.

💳 یک کارت هدیه نقدی داخل یک جعبه شیک همراه با یک دسته گل و نامه دستنویس؛ خیلی از مادرها این هدیه را از همه کاربردیتر میدانند.

👶 اگر وسایل بچه کامل است، میتوانی برای وقتی بچه بزرگتر شد یک صندلی غذاخوری، ماشین یا اسباببازی آموزشی باکیفیت بخری.

اگر جای تو بودم، چون گفتی برای بچه قبلی دوچرخه گرفته بودی، این بار هدیه را برای خود خواهرت میگرفتم. مثلاً:

یک دستبند یا گردنبند طلای ظریف حدود ۶ تا ۸ میلیون.

با ۱ تا ۲ میلیون هم یک باکس گل و شکلات و یک کارت تبریک قشنگ تهیه میکردم. 🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🎁 یک سرویس طلای ظریف برای نوزاد (مثل پلاک یا دستبند) اگر با بودجهات جور دربیاد.💕 یک گردنبند یا دست ...

ممنون با نهایت ده تومان طلا میشه بنظرتون چون اهل صندلی غذا و اینا نیست راستش

ما معمولا پلاک و زنجیر اینا میگیریم

ولی بنظرم اگه همه وسیله ای داره حتی شیردوش برقی و اینا

برای بچه اسباب بازی بخر اگه پسره ماشین اگه دختره باربی و اینا

این چیزییه که هرچی داشته باشن کمه از طرفی همیشه میمونه و هر وقت باهاش بازی میکنه در اینده یاد تو میفته

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

ما معمولا پلاک و زنجیر اینا میگیریمولی بنظرم اگه همه وسیله ای داره حتی شیردوش برقی و اینابرای بچه اس ...

بنظرتون اگه با مامان م پول رو هم بزاریم طلا بگیریم خوبه یا تنهایی بگیرم ده تومان کنه منم بیکارم الان هیچی ندارم

بنظرتون اگه با مامان م پول رو هم بزاریم طلا بگیریم خوبه یا تنهایی بگیرم ده تومان کنه منم بیکارم الان ...

اره چرا که نه

سخت نگیر اونقدر

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)