2777
2789
عنوان

نماز خوندن

224 بازدید | 50 پست

من تازه نماز شروع میخوام بکنم بعد الان که دانشگاه مجازیه ولی همش به فکر اینم که رفتم دانشگاه چجوری تو دانشگاه نماز بخونم مثلا اگه تا عصر تو دانشگاه بودم اذان بود من آرایش داشته باشم بالاخره یه آرایشی برای مرتب بودن و اینا هست نه آرایش غلیظ همون آرایش کم بالاخره برای نماز مشکل ایجاد میکنه باید چیکار کنم اشکال نداره اون دو سه روز در هفته رو برای نماز بیام خونه قضای نماز رو بخونم فقط انگار نماز ظهر قضا میشه

نمیدونم چیکار کنم رهنمود درگیر کرده اکه میشه خواهرانه کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر روزی که سرکار میرم صبح وضو میگیرم بعد آرایش میکنم و به محض اینکه اذان ظهر میده نماز میخونم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دانشجو بودم تو خونه وضو میگرفتم

گاهی هم که از صبح خیلی زود کلاس داشتم ژل شستشوی صورتمو تو یه ظرف کوچیک با خودم میبردم صورتمو میشستم وضو میگرفتم بعد دوباره مختصر آرایش میکردم

البته من ارایشم خیلی سبک بودا

مگه با آرایش میشه نماز خوند؟

بله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من صبحا قبل از اینکه ارایش کنم وضو میگیرم تا هر وقت که بتونم نگهمیدارن توی دانشگاهم مسجد هست میرم تا کلاسم تموم شد نمازمو میخونم بعد میرم سر کلاسم...نماز صبحم که صبح تا بیدار شدم میخونم یا اگر تا صبح بیدار بمونم میخونم بعد میخوابم

برای حاجتم یه صلوات میفرستین لطفا❤️

من دانشجو بودم تو خونه وضو میگرفتمگاهی هم که از صبح خیلی زود کلاس داشتم ژل شستشوی صورتمو تو یه ظرف ک ...

آره منم سبک آرایش میکنم فقط مگه با آرایش میشه نماز خوند همه میگن