2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حقيقا از پزشك خبر دارم فكر نميكنم وكالت اينطور باشه اما اگه باشه هزار تايي يكي چون رشته ي دانشگاه ...

با حرفتون موافقم خیلی از وکلا عین پزشکها بیکارن . باید بین 100 نفر بدرخشی اینطور نیست هر کسی لیسانس حقوق گرفت و کیل شد درامد داشته باشه.

عزیزم کسانی که وکیل میشن جدا از بحث تحصیلات آکادمیک باید آزمون وکالت بدن که خیلی خیلی سخت و هرکسی قب ...

خب این چیزی که شما میگی استثنا هست اگر بخواهیمدر مورد غالب وکلا صحبت کنیم این موارد اینچنینی صدق نمیکنه. خودتونم دارین از یک اتفاق استثنایی حرف میزنین.

خب این چیزی که شما میگی استثنا هست اگر بخواهیمدر مورد غالب وکلا صحبت کنیم این موارد اینچنینی صدق نمی ...

بله عزیزم توی یکی دیگه از پست ها مم گفتم وکیل تازه کار یا ناشناخته اینقدر درآمد نداره و بحثم به وکلای کارکشته ست وکیل پدرم برای گرفتن زمینی که ازش کلاه برداری شده دستمزدی تقریبا نزدیک یک میلیارد گرفت

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله عزیزم توی یکی دیگه از پست ها مم گفتم وکیل تازه کار یا ناشناخته اینقدر درآمد نداره و بحثم به وکلا ...

خب بحث اینجاست که اکثر افراد که پزشک یا وکیل یا مهندس یا هر شغلی رو میگیرند نمیتونن به این درامدها برسند. و تلاش و رانت و ...زیادی میخواد.

مشکل اینجاست

نشدنی نیست ولی باید جز اون یک درصد صدر باشی

چه پزشک باشی چه وکیل

منظورم این هست که وقتی خودمون رو با اون یک درصد مقایسه کنیم سرخورده میشیم و این واقعیت هست و بنظرم علاقه رو هم باید در نظر بگیریم چون اگر اون یه درصد نشدیم احساس شکست نکنیم. مثل خیلی از وکلای بیکار اطراف خودم

خب بحث اینجاست که اکثر افراد که پزشک یا وکیل یا مهندس یا هر شغلی رو میگیرند نمیتونن به این درامدها ب ...

بله کاملا موافقم

ما الان پزشک داخل فامیل داریم که بعد چندین سال درآمدش شاید ماهی به صد هم نرسه بعد چندین سال طبابت یه دنا خریده یا یکی از خانم های همینجا قسم میخورد درآمد همسر پزشکش ماهی 30 یا 40 تومن در هر شغلی استثنائات خودشو داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پزشکی سختم هست خدایی😂💁🏻♀️

آره بندگان خدا واقعا بیشترین زحمت و بیشترین حجم درس رو دارن زحمتشون چندین و چند برابره ولی جای رشد زیاد نداره تو ایران همه این متخصص های با تجربه و درامدشون رو میبینن ولی کمتر کسیه اینطوریه خیلی به شرایط مالی و اعتباری بستگی داره وکالت بهتره