2777
2789
وکیل خبره انگشت شمار هست، توی یه شهرستان بزرگ شاید دوتا وکیل به درآمد بالای ۱۰۰ میلیون درماه برسن و ...

از دنیا بی خبریا😂😂

ما خودمون بابام واسه یه کار اداری ساده که چارتا از همکاراشم پول دادن وکیله از هر کدوم 70 تومن گرفت

و تا چند ماه دیگه دادگاه برگزار میشد

تو اون چند ماه میدونی چندتا پرونده دیگم قبول کرده؟

تازه اونقدرام وکیل خوبی نیست

mma🥊

نه حقيقا از پزشك خبر دارم فكر نميكنم وكالت اينطور باشه اما اگه باشه هزار تايي يكي چون رشته ي دانشگاه ...

عزیزم کسانی که وکیل میشن جدا از بحث تحصیلات آکادمیک باید آزمون وکالت بدن که خیلی خیلی سخت و هرکسی قبول نمیشه اگر خبره و کار کشته باشه درآمد خیلی زیادی دارن

یکی از دوستان شوهرم توی کار ساخت و ساز و بسیار ثروت مند توی یکی از کارای ساخت و ساخت با شوهر یکی از بازیگرای معروف شریک میشن و خانم بازیگر (اسمشو نمیتونم بگم) نمیدونم چطوری چندتا از واحد های اون برج رو بالا میکشه برج معروفی این آقا به یکی از وکلای کارکشته میگه یه ماشین خارجی و دو واحد از واحد های این برج دست مزدت اگر بتونی پس بگیری وکیل هم پس میگیره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ی پزشک جراح یکیه؟

بله چندتایی که من دیدم بله

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از دنیا بی خبریا😂😂ما خودمون بابام واسه یه کار اداری ساده که چارتا از همکاراشم پول دادن وکیله از هر ...

از هرکسی بیشتر خبر دارم چون ۳ تا از نزدیک ترین افراد خانواده ام وکیل و قاضی هستن

هر پرونده ای درصد وکالتش متفاوت هست، قطعا پرونده پدرت همچین ساده هم نبوده

الان که دیگه آزمون وکالت ۳ساله سخت نیست با قانون تسهیل

این سه ساله رو خبر ندارم و در موردش زیاد نمیدونم ولی وکیل هایی که دورم هستن و میشناسم سالهای قبل خیلی سخت قبول شدن

از هرکسی بیشتر خبر دارم چون ۳ تا از نزدیک ترین افراد خانواده ام وکیل و قاضی هستنهر پرونده ای درصد وک ...

ساده تر از ساده بود

آخرم دادگاه رایو بهشون نداد 😂😂

بعدشم اطرافیان شما که وکالت خوندن حتما توی کارشون خوب نیستن یا پرونده نیست وگرنه سمت ما وکیل زیاده هرکدومم بهترین ماشین زیر پاشه 💁🏻♀️

mma🥊

بلاتکلیفم معلمی یا وکالت 💁🏻♀️

عزیزم جفتش معایب و مزایای خودش رو داره من خودم معلمم با حقوقم و تدریس خصوصی در ماه نهایت 50 درآمد داشته باشم وکیل تازه کار هم همینطور

خب به هر حال معلمی شغل آسون تری نسبت به وکالت

ولی باید خیلی خیلی صبر و حوصله داشته باشی من صبح که میرم ظهر که میام از بس با 40 تا بچه سر و کله زدم حتی حوصله خودمم دیگه ندارم

وکالت باید سالها تلاش کنی تا به درآمد برسی

عزیزم جفتش معایب و مزایای خودش رو داره من خودم معلمم با حقوقم و تدریس خصوصی در ماه نهایت 50 درآمد دا ...

من اگه معلمیم بیاریم صدرصد شغل دومم کنارش انتخاب میکنم این همه تایم آزاد!

مشکلم اینجاست حقوق معلمی کمه💁🏻♀️

mma🥊

ساده تر از ساده بودآخرم دادگاه رایو بهشون نداد 😂😂بعدشم اطرافیان شما که وکالت خوندن حتما توی کارشون ...

مادرشوهر بنده نه تنها وکیل هست بلکه در کانون وکلا سمت داره و پر سابقه هستن

اون وکیل هم از سادگی پدرشما سواستفاده کرده که بدون اینکه رای رو بگیره کل حق الوکاله رو گرفته!

عرفش اینه اول پیش پرداخت یه درصدی میگیرن بعد اگر پرونده پیشرفت کرد کامل پرداخت میشه

من اگه معلمیم بیاریم صدرصد شغل دومم کنارش انتخاب میکنم این همه تایم آزاد!مشکلم اینجاست حقوق معلمی کم ...

بله عزیزم حقوقش واقعا کمه

مادرشوهر بنده نه تنها وکیل هست بلکه در کانون وکلا سمت داره و پر سابقه هستناون وکیل هم از سادگی پدرشم ...

طرف گفته بود باید سکه بدید بجا پول

وقتیم که رایو نگرفت بخشی از پولو داد

mma🥊