2777
2789
عنوان

لعنت خدا پریودی

44 بازدید | 18 پست

دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭😭

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امروز شدمکلی هم کار دارم توی این وضع

منم 😭💔

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

تنبلی تخمدان و ..... نداری ؟

دمنوش رازیانه عالیه البته باید از قبل پریود بخوری تا اثر بزارم یک هفته قبل پریودی سعی کن اصلا سردی نخوری توی خود پریودی که اصلا نخور و هرچقدر میتونی گرمی بخور چایی زنجبیل .....

از طرف منم لعنت بفرست حتی تو تاپیکام هم هست که امروز زدم افتضاحه واااای چه غلطی کردیم دختر و زن شدیم

هرچی بدبختیه ریخته سر دختر 😭😭😭😭💔💔💔💔

کاش رحم نداشتم

دردداری؟!

ملین بخوریاپودرسنادم کن بخورشکمت خالی بشه دردت کم میشه

عسل بخورآرومترمیشی

شکمت سردهستش دردداری

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

قرص هیوسین و مفنامیک و ففول بخور اگ میتونی کاچی وچای نبات بخور

فقط قرص اهن دارم 😭😭🥺

و استامینوفن

چای نبات خوردم

خیلیی بده

دردداری؟!ملین بخوریاپودرسنادم کن بخورشکمت خالی بشه دردت کم میشهعسل بخورآرومترمیشیشکمت سردهستش درددار ...

یبوست که نیستم اینارو بخورم 😕😕

شکمم خالیه

عسل میخورم باشه

اره درد دارم وقتیم حرکت میکنم خونریزی میکنم😭💔 تازه من کم خونم هستم کلی هم درس دارم بدبخت شدم

وای من لک قبلشو دارم لعنتی شروع نمیشه راحت شم کمردرد بدی گرفتم🥲

قبلشم یه مصیبتی داشتماا هورمونام به هم ریخته بود

چاره نیسمن حالا آنقدر شدید میشم پوشک بچه میزارم 😐مجبورم واستم از روز سوم مفنامیک اسید بخورم بلکه کم ...

مفنامیک اسید خونریزی و دردو کم میکنه؟

بعد غذا بخورم؟

یبوست که نیستم اینارو بخورم 😕😕 شکمم خالیهعسل میخورم باشهاره درد دارم وقتیم حرکت میکنم خونریزی میکن ...

پبوست نیستی

ولی چون شکمت خوب خالی نیست به رحمت فشارمیاددردت زیادمیشه

خونریزی زیادخوبه نگران نباش

بدونت سالمه

دردهم طبیعیه ونشانه سلامت بدنته

ولی شکمت خالی وگرم بشه دردهات کم میشه

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق