2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

36 بازدید | 6 پست

عصب کشی درد داره؟راستشو بگینننن

من دندونم یه تیکه اش شکسته اوایل درد نداشت اما الان درد میکنه میترسم عصب کشی کنم دوستم ترسوندم میگ خیلی درد داره😭

یکم امپولش بعدش من هیچی نفهمیدم تمومم شد درد نداشتم اصلا یکم حس سنگینی فقط

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دردداره

تجربه من همونوبری ایمپلنت کنی راحتتری وهزینه اش بصرفه تره

عصب کشی وروکش هزینه اضافه است

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

من انجام دادم قبلا فقط امپول یکم درد داره که اونم قابل تحمله

ما بقی کارش اصلا درد نداشت

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید