2777
2789
خودت با کمک دو تا قابلمه بزرگ و کوچیک فر بساز  به جای شیر هم می تونی ماست شیرین یا آب میوه مخص ...

آب میوه و ماست میشه باهم استفاده کنم

یکم با من بمون...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم از این پودر کیکای آماده بخر بجای شیر آب میخواد بعدش موادشو بریز تو تابه نچسب درست کن خوبم میشه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

تو قابلمه درست کن اگر شیر نداری فقط ماست بزن اگه ماست نداری با اب و چای و ابمیوه هم میتونی درست کنی خیلی هم خوب میشه

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...
اره بخدا هوس کردم ولی چیزی ندارم

پس ،چهارتا تخم مرغ ،دو لیوان سرخالی آرد ، هفت قاشق روغن ، پنج قاشق ماست یا آب یا آبمیوه غلیظ ، شکر یک لیوان ، بکینگ پور یک قاشف غذا خوری 

آرد رو با بکینگ پودر ،سه بار الک کن 

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کن 

سفیده هارو انقد بزن تا پف کنه خوب .

زرده هارو با نصف شکر خووب بزن تا کرم رنگ بشه

روغن و ماست یا آب .. بریز  و هم بزن 

آرد رو در دو مرحله بریز و خوب مخلوط کن .کمی سفت میشه نگران نباش .هنوز سفیده ها مونده

آخر کار سفیده پف کرده رو آروم آروم در سه مرحله یا دو مرحله اضافه کن و دورانی هم بزن تا پف سفیده نخوابه 

بریز تو قالب ،یا بریز تو پلوپز 

تاااماااام

چهار تا تخم مرغ رو زرده و سفیدش رو جدا کن، سفیده ها رو حسابی بزن تا پف کنه، بعدش زرده ها رو با نصف لیوان شکر مخلوط کن تا کرم رنگ بشه بعدش دو سوم لیوان آرد رو دو بار الک کن و بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن تا یک دست بشه بعدش سفیده رو کم کم اضافه کن و با لیسک هم بزن و مخلوط کن.. حالا داخل یه قابلمه رو اول گرم کن بعدش با کره خوب چرب کن بعدش کمی آرد بپاش کف قابلمه حالا مایه کیک رو بریز توی قابلمه و بزار روی شعله پخش کن روی گاز، یه دمکنی هم بزار درش.. مثله برنج که میخوای دم کنی اول یکم حرارت رو متوسط بزار حدود یک دقیقه بعدش حرارت کم کم کن و بزار تا بپزه بعد بیست دقیقه خیلی آروم درش رو یکمی باز کن با یه چنگال امتحان اگ بهش نچسبید پخته، زیرش رو خاموش کن بعد ده دقیقه درش رو بردار و دور کیک رو اول از قابلمه جدا کن و بعدش برش گردون، اگ یه شربت :نصف لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی زعفرون و گلاب هم بزاری درست کنی بعدش بریز روی کیک میشه یه کیک شربتی بدون امکانات ولی خوشمزه 😋

خدایا بخاطر همه چی مچکرم 💖

من یه بار ماست زدم خوب نشد. ماستشم خوب بودا. ولی بد شد. من تو قابلمه درست میکنم. گاهی هم اگه شیر هم داشته باشیم نمیزنم بجاش اب میزنم. قابلمتو چرب کن موادو بریز توش. اگه شعله پخش کن داری بزار نداشتی هم اشکال نداره. دمکنی بزار رو در قابلمت. و بزار رو اجاق. زیرشم کم کن{انگار برنج گذاشتی دم بکشه}30/40دقیقه اصلا درشو باز نکن. بعد40دقیقه باز کن اگه پف کرده بود با چنگال بزن ببین اگه پخته بود بردار برش گردون رو سینی بعد بنداز تو قابلمه دوباره تا اونطرفش هم یکم بپزه{خسته ام قشنگ توضیح ندادم لهجه و با فارسی قاطی کردم‌😁😁}نوش جان

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍