2777
2789
چون پول خیلی بهمون نمیدن دیشب با شوهرم دعوام شده کفتم آن شاالله زودتر مامان بابات برن

مگه باید اونا بهتون پول بدن؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
مگه باید اونا بهتون پول بدن؟

کار شوهرم با پدر و مادرش کارته دفترشون دسته اوناست چون مکانش با اونهاست بعد ماهی خیلی بخواهن بترکونن با اضافه بهش دوتومن بدن تازه خیر سرشون دفتر هواپیمایی دارن شوهرمم مدیرعاملشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما هم هیچی نداریم . حال و حوصله اصلا ندارم . ولی احتمال زیاد برامون نذری بیاد . 

ناهار هم نتونستم بپزم . از وقتی ماه رمضون شده و منو پسرم روزه نمیگیریم با اکراه غذا میپزم 

خدا خیر بده تهیه غذای امین رو 

یه جاییه تو شهرمون غذاهای خونگی درست میکنه . غذاش حرف نداره .کم نمک تازه خوشپخت . 

هفته ای چندروز از اونجا غذا میگیرم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
کار شوهرم با پدر و مادرش کارته دفترشون دسته اوناست چون مکانش با اونهاست بعد ماهی خیلی بخواهن بترکونن ...

شوهرت ببخشید عرضه نداره.خب بگه این کمه بهم میدین.واا مامان باباشن مثلا

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
شوهرت ببخشید عرضه نداره.خب بگه این کمه بهم میدین.واا مامان باباشن مثلا

زبون نداره بعد من خودم دو تومن دارم میخواهم برم سرکارم احتمالا ب زودی بشه دو نیم سه دیگه اقا بستشونه یه وقت نه نه باباش میگه ناراحت میشن

من ک از وقتی باردار شدم اصلا اصلا حال غذا پختن ندارم بخدا با گریه غذا میپزم خودمم ک اصلا غذا نمیخورم.بیچاره شوهرم خودش تنها میخوره   

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.