2777
2789
عنوان

حیوانات

1 بازدید | 5 پست

امروز یه خانومی رو دیدم توی پارک یه نایلون گوشت برای گربه ها و سگ ها آورده بود بهشون غذا میداد، حرکت قشنگی بود ، نمیخوام بگم هرکسی به اجبار بره غذا بده به حیوانات ولی حداقل حقوق حیوانات رو درک و رعایت کنیم ، بهشون آزار نرسونیم.❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای افرین دقیقا این تاپسک شما امروز سومین تاپیکیه که از کمک به حیوانات داره برام بالا میاد شاید یه نداست یه گوشزد به منه که من هم یه کمکی به حیوانات کنم اخه میگن خیلی دعاشون برمیگرده به زندگی اددم چون تو کوچمون همیشه گربه سگ و یا حتی پرنده میاد خیلی از صبحه تو ذهنمه و الانم تاپیک شمارو دیدم واقعا بهم ثابت شد باید یه قدمی بردارم

البته من خیلی میترسم از حیوونا

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

اینکه بهشون آزار نرسونیم که جز بدیهیات هست، اما غذا دادن اشتباهه، آگاهی لازم وجود نداره بجای اینکه ب ...

زیبا سازیش نکردم ،اما خب واقعا بعضی از حیوانات چیزی برای خوردن ندارن، تازه میرن توی زباله ها و... از زباله های انسانی تغذیه میکنن، خب چه فرقی داره با اینکه خودمون غذا بدیم

وای افرین دقیقا این تاپسک شما امروز سومین تاپیکیه که از کمک به حیوانات داره برام بالا میاد شاید یه ن ...

بله شاید فرکانسی از طرف کائنات باشه ، که برین کمک کنین