2777
2789
عنوان

🌱یه حدیث خیلی قشنگ♥️😍

94 بازدید | 24 پست

بسم الله الرّحمن الرّحیم😘

✍پیامبر خاتم(صلى الله عليه وسلم):

آنکه قلب مومنی را بشکند، سپس برای جبران آن، دنیا به او ببخشد؛ چنین بخششی کفاره گناه وی نخواهد شد.

📚بحار، ج۷۲، ص۱۵۰

مراقب باشیم دل نشکنیم♥️♥️

تویی تنها امیدم یا رب❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حدی عزیزمبپرس شاید بلد باشم

چشم

من امروز دوبار ارضا اخریش ساعت دو بعدظهر بود همیشه بعد از اینکه میرم حموم مقداری منی ازم خارج میشه هنوز حموم نرفتم تا ساعت ده شب برم اگ بعدش منی بیاد نمیشه نماز بخونم؟

با خدا باش و پادشاهی کن✨

چشمت بی بلا گلم این جوابش عزیزم♥️

مرسییییییییی عزیزم

این سوالات از کجا میپرسی؟؟

یعنی من ساعت دو ارضا شدم ساعت ده شب برم حموم غسل کنم قبوله؟

با خدا باش و پادشاهی کن✨

مرسییییییییی عزیزم این سوالات از کجا میپرسی؟؟ یعنی من ساعت دو ارضا شدم ساعت ده شب برم حموم غسل کنم ...

اره عزیزم

ولی چرا ساعت 10شب

به نظرم زیاد غسل به گردن نمونه بهتره

از گوگل عزیزم بعد ببین مرجعت چی گفته در مورد اون مسئله😍

تویی تنها امیدم یا رب❤
اره عزیزم ولی چرا ساعت 10شب به نظرم زیاد غسل به گردن نمونه بهترهاز گوگل عزیزم بعد ببین مرجعت چی گفته ...

مرسی کاش همه مثل شما بودن

خدا خیرت بده.

چون قراره بجای یکی چله بخونم میترسم بعدش منی بیاد بخاطر همین میگم دین کسی گردنم نمونه

با خدا باش و پادشاهی کن✨

عالی بود. فقط متنشو تونستم بخونم و عکسها برام خونده نمیشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

و اینکه این حدیث رو از امام صادق خونده بودم.
از پیامبرم هست؟ یعنی دوتا معصوم فرمودن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

مرسی کاش همه مثل شما بودنخدا خیرت بده. چون قراره بجای یکی چله بخونم میترسم بعدش منی بیاد بخاطر همین ...

عزیز دلی🫀😍

ان شاءالله عاقبت بخیر بشی🌱

التماس دعای مخصوص عزیزم

تویی تنها امیدم یا رب❤