2777
2789
عنوان

بارداری

30 بازدید | 11 پست

سلام، خانما خواهش میکنم کمکم کنید، بخاطر خدا تجربه ای دارید؟هفته ۷و۵ روزم هفته پیش۴شنبه رفتم سونو بیمارستان مهدیه تهران شب عاشورا. بخاطر لکه بینیم.رگام زدم دکتر گفت.۶هفته و خورده ای قلب نبود.چهارشتبه این هفته باید برم سونو مجدد. این لکه بینام امون نمیده شیافم میزارم هر ۸ساعت. یوقتا صورتی میاد . میگم مشکلی پیش میاد خدای نکرده؟ خیلی نگرانم😔😔😔

کسانی ک وعده بهشت بما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم امیدوارم برای شما اینجوری نباشه منم چند ماه قبل اینجوری شدم و سقط شد رفتم سونو 5هفته قلب نداشت دو هفته بعد تکرار کردم رشد نکرده بود و 5هفته مونده بود و در نهایت سقط شد دکتر گفت لکه بینی داری خودش داره سقط میشه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم امیدوارم برای شما اینجوری نباشه منم چند ماه قبل اینجوری شدم و سقط شد رفتم ...

لکه بینیات چ شکلی بود؟ و اینکه مال من دارم صورتی تر میشه ب قرمز

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم امیدوارم برای شما اینجوری نباشه منم چند ماه قبل اینجوری شدم و سقط شد رفتم ...

لکه بینات چطوری دفع شد اون جفت و اینا؟ فقط با لکه بینی؟

لکه بینیات چ شکلی بود؟ و اینکه مال من دارم صورتی تر میشه ب قرمز

مال منم اینطوری بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

نه عزیزم لکه بینی بود و شدید شد و درد داشتم بعددفع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به خودت استرس نده انشالله دوباره بری سونو همه چی خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40