2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کجا هست تخصصش چیه

بزن گوگل میاره دو جا کار میکنه یکی پردیسان یکی زنییل آباد

پردیسان ارزونتر حساب میکنه

زنبیل آباد مطبش خصوصیه

اگه کارت فوریه تلفنی نوبت نگیر حضوری یرو درمانگاهش تو پردیسان بگو درد دارم همون روز کارتو میکنه

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بزن گوگل میاره دو جا کار میکنه یکی پردیسان یکی زنییل آباد پردیسان ارزونتر حساب میکنه زنبیل آباد مطبش ...

پردیسان خیلیی دوره زنبیل اباد یکم نزدیک تره قیمتاش خیلی فرق میکنه؟

اره فوریهه میخوایم بریم مسافرت گفتم قبلش انجام بدم اونجا دندون درد تحمل نکنم بنظرت بکنم ۲۳ روز مونده فقط؟

پردیسان خیلیی دوره زنبیل اباد یکم نزدیک تره قیمتاش خیلی فرق میکنه؟اره فوریهه میخوایم بریم مسافرت گفت ...

والا من پارسال انجام دادم

درمانگاه پردیسان هم به ما دور بود

و کلا اون موقع منم شناختی نداشتمدندون من طوری بود که هر کی میدید میگفت با جراحی بشه توسط متخصص ریشه و فلان هیشکی گردن نگرفت ایشون کلا تو یه ربع هم عصب کشی کرد هم پر کرد الحمدلله راضی بودم

ولی بودن مشتزی هایی که مشتری های دائمیش بودن با هم که حرف زدیم گفتن این درمانگاه برای خودشه چند دکتر دیگه هم دارن کار میکنن اینجا

اینجا ارزونتر میگبره بری مطبش چند برابره

و چون من نرفتم اطلاع ندارم بابت تفاوت قیمتش

اگه وضع مالیت خوبه که برو یه قیمت بگیر شاید اونجا زود نوبت داد و کارتو راه انداخت

والا اینکه صبر کنی یا نه ، بستگی به شدت درد و اینا داره

خیلی بده ، و دردش قابل پیش بینی نیست

اما اگه خواستی صبر کنی و بری مسافرت

مترونیدازول ۵۰۰ با آموکسی سیلین ۵۰۰ با نوافن که مسکن قوی هست بگیر از داروخونه همراهت باشه هر وقت دردت گرفت شروع کن ۸ ساعت یه بار بخور تا عفونتش کنترل بشه تا بعد که بری دکتر

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗