2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقره ای جدیده؟؟؟من عکساشو دیدم خیلی شیکهه👄👄

عکس چیو‌ گلم؟

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
نه عزیزم مستاجریم

اگه مستاجری فقط رنگشو عوض کن حیفه خونه مستاجری بخوای سرویسو عوض کنی دو سال دیگه داغون بشه 

برو جایی ک رنگ میکنن بگو چ رنگی میخوای بزنی خودشون میگن ک چه جوری درمیاد 

عکس ست مبل و میز نقره ای با ظرف های نقره ای.ولی بیرون ندیدم همچین چیزیو

آها آره گلم نقره ای سخت و کم پیدا میشه ولی من همه چیزمو سفید نقره ای گرفتم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
منم دوسشون دارم ولی دوستم میگفت قهوه ای خیلی وقته که از مد رفته،شوهرمم میگه مستاجریم چه کاریه هزینه ...

اتفاقا قهوه ای جزو رنگ هایی هست که همیشه مده 

من خودم سه ساله ازدواج کردم تمام وسایل خونه م سفید و کرم و قهوه ایه خیلی هم راضیم

منم دوسشون دارم ولی دوستم میگفت قهوه ای خیلی وقته که از مد رفته،شوهرمم میگه مستاجریم چه کاریه هزینه ...

ول کن دوستتو اتفافا وقتی میخریدم بهم گفتن ست کرم قهوایی هیچ وقت از مد نمیره .مستاجرم ک هستی اصلا  پولتو واسه تیرو تخته نده گلم حق با همسرته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خیلی شیک و خاصه.معلومه با سلیقیه ای😗

😘😍😘😍👌👌👌ممنون گلم نظر لطفته