2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربونه

نگهبان نیست

بزرگ جثس

کارای رسیدگیش نسبتا زیاده

پانسیون دارم عزیزم سوالی داشتی بپرس

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مهربونه نگهبان نیست بزرگ جثس کارای رسیدگیش نسبتا زیاده پانسیون دارم عزیزم سوالی داشتی بپرس

عه واقعا؟ چقدر خوب ؟ خب به نظرتون گلدن بگیرم با ژرمن هر دو رو دوست دارم میخوام هم نگهبانی باشه موقع پیاده روی ولی خب گلدن رو دوست دارم 😅😅

عه واقعا؟ چقدر خوب ؟ خب به نظرتون گلدن بگیرم با ژرمن هر دو رو دوست دارم میخوام هم نگهبانی باشه موقع ...

بستگی به سلیقت داره

اگه جای نگه داریشو داری نژاد های خیلی بهترم هست

مثل فرنچ بولداگ

جزو بهترین گزینه هاست واسه نگه داری

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بستگی به سلیقت داره اگه جای نگه داریشو داری نژاد های خیلی بهترم هست مثل فرنچ بولداگ جزو بهترین گزینه ...

اخه راستی ظاهر گلدن رو دوست دارم ولی ابهت ژرمن هم میخوام 😉😂

عالیه 😘 موفق باشین

خیلی دوست داشتم گلدن نگه دارم ولی خب از اینا بزرگتره

با اینکه فضای آزاد ام داره خونه ام ولی بازم

ببین خونه ات اگه بزرگه و آپارتمانی و برجی نیست بگیر

سگای بزرگ بدرد خونه های اپارتمانی و برجی نمیخوره

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

اخه راستی ظاهر گلدن رو دوست دارم ولی ابهت ژرمن هم میخوام 😉😂

اگه تجربه اولته همون گلدن بگیر بهتره

تربیت پذیریش اسون تره

نه ویلایی خونه

ببین سگ گارد ام خواستی بگیری

اونارو بهتر یه سری آموزش های دیگه ام ببینن

و کلا تو شهر خیلی توصیه نمیشه،چون غریبه نباید نزدیکشون بشه

مخصوصا که تو ایران فرهنگش جا نیفتاده

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.