2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید 😭

152 بازدید | 18 پست

ما یه خونه رو اجاره کردیم دوساله امروز از کلانتری اومدن گفتن خونه ب دونفر فروخته شده مشکل داره باید تا ۲۰روز اینده تخلیه کنید

بعد یه برگه اوردن گفتن اینو امضا کن که ما اومدیم اینو گفتیم بهتون گفتم من امضا نمیکنم نمیتونم تا ۲۰روز خونه جور کنم قرارداد دارم گفت ن این چیزی نیست امضا کنید منم ترسیدم تنها بودم خونه دیگه امضا کردم رفتن چیکار کنیم الان😭

ما تو تاريكی به همتابيديم🌸✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندی امضا کردی؟

ن م م😭خاک تو سرم هول شده بودم اصن نفهمیدم دارم چیکار میکنم دستام میلرزید گریم گرفته بود گفتم این چی بود من امضا کردم گفت واسه اینکه ما اومدیم بهتون اطلاع دادیم که شما درجریان باشید بود

توب اون چیزی که امضا کردی یعنی اون چیزی که باید میگفتن گفتن یعنی اطلاع دادن ۲۰ روز دیگ تخلیه هست که ...

ب شوهرم گفتم گفت میرم میگم من این امضارو قبول ندارم زنم ترسیده امضا کرده واقعنم اینجوری بوده خیلی نرسیده بودم

مطمئنی کلانتری بود؟ یوقت کلاهبرداری چیزی نباشه

اره با لباس کلانتری بود خونه بعلیمونم مشکل داشت کسی نبود درو باز کردن رفتن تو

اره اینم میشه ی مشاوره حقوقی هم میتونید برید

خیلی حالم بد بود اصن نفهمیدم دارم چیکار میکنم شوکه شده بودم تازه ام از خاب بیدار شده بودم

خیلی حالم بد بود اصن نفهمیدم دارم چیکار میکنم شوکه شده بودم تازه ام از خاب بیدار شده بودم

چیزی که تمام شده مهم این الان آرام باشی بدون استرس با شوهرت دوتایی مشکلتونو حل کنید