توی تاپیکای قبلیم گفتم بهم تعرض شد و انقدر بدبخت بودم که باردار شدم حتی ماما هم تعجب کرده بود الان ۵ روزی هست که سقط کردم نمیتونم شکایت کنم دوستان خواهشا نصیحت نکنین توضیح دادم قبلا الان وسواس فکر شدید به جونم افتاده نکنه اون حیوون مریضیی داشته باشه بهم منتقل شده باشه یا برای ساکشن وسایل رو به خوبی استریل نکرده باشن خیلی استرس دارم زندگیم زهر شده هر بار میام خودمو اروم کنم یه چیزی مانع میشه خیلی استرس دارم
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
استارتر ازت خواهش میکنم مشکلتو اینجا برای هیچکس تعریف نکن لطفاً اگر خودتو دوست داری اگر برای خودت ارزش قائلی برو پیش یه مشاور درست باهاش صحبت کن بزار اون کمکت کنه اینجا واقعاً جاش نیست اهیم بهت نمیدن کمکم بهت نمیکنن فقط درد میشن روی دردت
بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡
به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است.فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است."دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.
اشنامونه این اتفاقم توی روستا افتاده اگه بگم رسما کل طایفم انگشت نما میشن
باللخره آثار تجاوز تو بدنت هست .چرا طایفه یا تو انگشت نما بشن اون مرتیکه دیگه رسوای عالم میشه
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔