2777
2789
عنوان

مسخرم کردن

102 بازدید | 18 پست

ما همسایمون دهه دوم محرم هرشب دعا داره بعد دیشبی ما رفتیم دختر همسایمونم با دختر عموش اومدن کنار من نشستن دختر عموش البته جلو من بود تقریبا چون جا نبود بعد هیچی اینا هعی از همون اول هعی مسخره اینو اون میکردن در گوشی میخندیدن🤦🏻♀

تا رسیدن ب من حالا مداح اومده بود میخاست بخونه دختر همسایمون گفت کو ناخنات ببینم نشونش دادم با خنده گفت قشنگن (من خو قبلا ناخونام میخورم الان بلند شدن لاکشون زدم🤦🏻♀) هیچی دختر عموش رفت در گوش همی دخترهمسایمون با تمسخر گفت مگه میخان خطبه عقدش بخونن ناخون گذاشته 😐😐(چه ربطی داره اخه) بعد باهم هر هر مث بزی خندیدن منم چون ناراحت شدم ناخونامو قایم کردم بدتر خندیدن😪😒

دیگه نمیرم🥲🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخناتو نباید قایم میکردی تو هر جور هستی عاشق خودت باش اونا روزی بزرگ میشن یاد میگیرن چه طور رفتار کنن

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙