2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر ادم بادعرضه باشه بله

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

بستگی به خیلی چیزا داره

آیا داره تلاششو میکنه؟

سایر خصوصیاتش خوبه؟

بچه داری؟

منظور از اون زندگی که میخوای چیه؟ (شاید شما خیلی رویایی فکر میکنی رو چشم و هم چشمی و مقایسه ای...)

خودتون هم برای زندگی که میخوای تلاش میکنی یا نه؟

بستگی به خیلی چیزا داره آیا داره تلاششو میکنه؟ سایر خصوصیاتش خوبه؟ بچه داری؟ منظور از اون زندگی که م ...

والا من زندگیم قصه طولانی داره ولی واقعا خستم

Just god

بستگی به خیلی چیزا داره آیا داره تلاششو میکنه؟ سایر خصوصیاتش خوبه؟ بچه داری؟ منظور از اون زندگی که م ...

بچه رو کلا قیدشو زدم آدم سالمی نیستم چربی خونم به شدت بالاس باید برم درمان کنم برم باشگاه پول ندارم موندم چه خاکی تو سرم بریزم

Just god

خودم دارم درس میخونم بتونم برم ازمون تو روستا نیم ساعت تا شهر فاصله داره زندگی میکنم و اینجا امکاناتش بدی نیست ولی خوب من چون بیماریم حاده باید ازین جا برم شوهرم رضایت نمیده موندم چیکارکنم با بابا مامانم میونم خوب نیس خونوادم بدرد بخور نیستن چیکارکنم واقعا

Just god