dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 عنوان ناراحتم🥲😔 45 بازدید | 11 پست چرا من اینقد عقبمچرا هیچ اتفاق خوبی برام نیوفتاده خیلیییی ناراحتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊 1405/04/07 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 منتظر چه اتفاقی خبر خوش خبر دعوت به مصاحبهخبر راضی شدن عنچوچک برای توافق طلاق و دادن جهازم۴ ۵ ساله ما خانوادگی گرفتاریم همش ناراحتی شکست استرس از دست دادن دلم برای روزای تکراری که فقط دغدغم شوهر کردن بود تنگ شده🤣 چقد خوشبخت بودم نمیدونستم😔 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
آنجیلاجولی عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1167 خبر خوش خبر دعوت به مصاحبهخبر راضی شدن عنچوچک برای توافق طلاق و دادن جهازم۴ ۵ ساله ما خانوادگی گرفتا ... ایشالا ب زودی ب تموم خواسته هات برسی
dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 ناناعت نباش همه همینن 😔😔 خیلی دلم گرفتهتنها چیزی که حالمو خوب میکنه پوله بقیه چیزایی که میخوام ناممکنه😔بابامو میخوام💔 دلم میخواد هیچوقت با این عنچوچک ازدواج نکرده بودم و شناسنامم مهر طلاق نمیخورد خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 ایشالا ب زودی ب تموم خواسته هات برسی انشاااالله مرسی مهربون خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
zardiyepayyiz عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2303 😔😔 خیلی دلم گرفتهتنها چیزی که حالمو خوب میکنه پوله بقیه چیزایی که میخوام ناممکنه😔بابامو میخوام💔 ... الهی عزیزم به خدا پناه ببره میگذره و تو قویتر میشی باشه)
dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 الهی عزیزم به خدا پناه ببره میگذره و تو قویتر میشی انشاللهکاش یه شغل خوب بتونم پیدا کنم اونقد کار کنم شبا خسته مثل جنازه بیوفتم بخوابم نتونم به چیز دیگه ای فک کنم😔برام دعا کن آبجی خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
zardiyepayyiz عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2303 انشاللهکاش یه شغل خوب بتونم پیدا کنم اونقد کار کنم شبا خسته مثل جنازه بیوفتم بخوابم نتونم به چیز دیگ ... انشالاه عزیزم فقط نا امید نشو بخواه و تلاش کن و باور کن بهش میرسی باشه)
dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 5188 انشالاه عزیزم فقط نا امید نشو بخواه و تلاش کن و باور کن بهش میرسی 🫂🩷 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊