2777
2789
عنوان

پوست سفید

154 بازدید | 18 پست

چند وقت قبل تو مترو بودم شنیدم دو تا خانم صحبت میکردن یکیشون داشت میگفت دنبال دختر خوب واسه پسرمم . دختره باید سفید باشه

قبل از اونم یه بار تو عروسی بودیم خانمه میگفت اگه دختر خوب و خیلی سفید میشناسین واسه پسرم معرفی کنین

موندم یعنی سفید بودن انقدر مهمه . ب جای اینکه اخلاق و متانت و خانواده اولویت باشه

واقعا خانم های پسر دار عجیب شدن

اونا از نوع ازدواج سنتی است که زیاد دوام نداره دختر سفید بزارن جلو پسر کلا با هم متفاوت باشند این زندگی دوام نداره

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره دیگه بچه هم دنیا بیاد سفیدش قشنگتره حتی

دختر سفید قشنگتر سبزس مخصوصا این دوره ک دیگ کسی زشت نی پوستم سفید باشه دیگ بهتره

و ما با صبری که اجبار بود، روزگار گذراندیم

اره دیگه بچه هم دنیا بیاد سفیدش قشنگتره حتیدختر سفید قشنگتر سبزس مخصوصا این دوره ک دیگ کسی زشت نی پو ...

آره خوب ولی نه انقدر که معیار و اولویت اول واسه ازدواج باشه

من بچه بودم سفید بودم ماست قشنگ نوربالا میزدم الان ۳ ساله هرماه میرم سولار یعنی پیله سرطان رو به تنم ...

چرا

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

من سفید بودم سولار رفتم سفید بودن اصلا خوب نیست چیه شبیه ماست

سفید ماست ندیدم والا

هرچی سفید دیدم خیلی ناز وگوگولی بودن

و ما با صبری که اجبار بود، روزگار گذراندیم

سلیقه ایه دیگه اصولاً شرقی ها پوست سفید رو ترجیح میدن

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن