2777
2789

من ای وی اف ناموفق داشتم الان پریود شدم و پاک شدم از سینه هام شیر میاد مشکل چیه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

پرولاکتینت بالا رفته

باید قرص بخوری بیاد پایین 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی قبلش نبوده ؟؟ نا موفق یعنی چی ؟؟ انتقال دادی ولی مثبت نشد ؟؟  الان پرولاکتینت بالاست . ب ...

نه قبلش نبوده انتقال دادم اما متاسفانه خدا نخواست و نشد

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
خطرناکه 

نه عزیزمم 

پرولاکتین هورمون شیره ولی اگر موقعی که باردار نیستی و شیر نمیده بره بالا کم کم تخمک گذاری رو مختل می کنه پریودت بهم میریزه ممکنه سردرد بگیری 

خیلی زود پایین میاد 

هورمون سربه راهیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
نه عزیزمم  پرولاکتین هورمون شیره ولی اگر موقعی که باردار نیستی و شیر نمیده بره بالا کم کم تخمک ...

اوخی مرسی عزیزم

نه قبلش نبوده انتقال دادم اما متاسفانه خدا نخواست و نشد

ان شاء الله طبیعی باردار بشی بدون دردسر 

قرص برای پرولاکتین بخور اقدام هم بکن 

سلام چطوری . لکه بینی قطع شد  ایشالله ؟!

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟

اره خداروشکر ازشنبه قط شد

راستی صدا قلبشم شنیدم😍

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ان شاء الله طبیعی باردار بشی بدون دردسر  قرص برای پرولاکتین بخور اقدام هم بکن

دکترم که نیست باید بذارم برا بعد تعطیلات 

دکترم که نیست باید بذارم برا بعد تعطیلات 

ان شاء الله