2777
2789
عنوان

کفش انلاین

103 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان کسی از سایت های philia collection و رمودو شوز تا حالا کفش خریده ؟؟؟

من تبریز هستم خودم رمودو ادرس کارگاه داد ولی فیلیا ادرس نمیده حضوری بخرم ؟جنسشان چطوره نرم هستن اگر کسی خریده ؟

لطفا نگین انلاین نخریم قیمت های حضوری سرسام اورده ۵ ۶ میلیون هست تو تبریز حداقل ۳ میلیون آشغالش

اینا ۱۸۰۰ ۱۷۰۰ میدن

نخر من هر چیزی که فکر کنی آنلاین میخرم جز کفش....اصلا جتس وپاخورش معلوم نیست.ارزونه یعنی بی کیفیته

زیر دو سه تومن دیگه کفش خوب نیست

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخر من هر چیزی که فکر کنی آنلاین میخرم جز کفش....اصلا جتس وپاخورش معلوم نیست.ارزونه یعنی بی کیفیتهزی ...

والا سایتشون بزن عکسایی که گذاشته خیلی شیکه میگه چون کارگاهیم ارزون میدیم

امسال ۵ جفت کفش چرم طبیعی خریدم نیاز ندارم

عزمزم من اینجا نوشتم که کسی که میگه انلاین نخر لطفا پیام نده ... پیام شما متین منم نوشتم کمبود مالی دارم ..و کفش مجلسی میخوام لازم نیست شما تو تاپیک من بیای و پولدار بودنتو به رخ من بکشی ... شاید برای تو ۷ ۸ میلیون کم برای من زیاده ... اولش میای میگی خیلی وقته بازار چرم نرفتم بعد میگی امسال ۷ ۸ جفت کفش چرم اصل خریدم ... عزیزم این اصل هاتو و پز دادنتو ببر برای جاری ها و خواهر شوهرت اینجا جای پز دادن نیست نظر داری بفرما نظر نداری خوش اومدی...

ینی چی اومدی تاپیک من پز کفش خریدنتو مزدی مبارکت بدشه ولی کم پز بده مشخصه هیچی ام نداری

من خیلیم خبر دارم من اینترنتی میخرم دو ساله بازار چرم نرفتم

لااقل بخون چی مینویسی .. برو بازار چرممم .من دوسال بازار چشم نرفتم میگم از قیمت ها خبر نداری میگی امسال ۶ جفت خریدم😂😂😂😂😂😂ایوای خندیدم عجب ادمی بخدا پز میدی که چی

وا چه ربطی داره الحق که تبریزی هستی بحث تمام

تبریزی مگه چشه؟ صد تای تو می ارزه.... خوبه تمام تاپیگ هاتو خوندم مشخصه مغزت کمی ایراد داره یه سر روانپزشک برو ... با عالم و ادم مشکل داری ایوای خواهرت ازت پول میگیره بچه دار شدی مادر شوهرت نیومده... یبار نشستی فکر گنی شاید مشکل از توعه ؟؟؟؟؟کل تاپیگ هات هوا برداشتت مشکل توام نیستا ها توهم داری اخلاقم نداری یجوری هستی لطفا کن دیگه تو تاپیک های منم نظر نده

تبریزی مگه چشه؟ صد تای تو می ارزه.... خوبه تمام تاپیگ هاتو خوندم مشخصه مغزت کمی ایراد داره یه سر روا ...

تو مشکل داری بدبخت عقده ای اومدی توی توی تاپیک من،اره من مشکل دارم تو چی بدبخت اسکول اگر دوباره حواب بدی از سگ کمتری

تبریزی مگه چشه؟ صد تای تو می ارزه.... خوبه تمام تاپیگ هاتو خوندم مشخصه مغزت کمی ایراد داره یه سر روا ...

خودت چی با ننه بابات مشکل دار فحش و ناسزا میگی

جا ندادی بمونی خونشون یه یبار میخوای ازدواج کنی یبار زایمان فیک بدبخت عقده ای بی پول دهن دریده

گشتی گشت چرت و پرت برام نوشتی به خدا سپردمت ایشالا هرچی بدی سر راهت بیاد دلم شکوندی خدا ازت نگذره دهن دریده