2777
2789

من خیلی سال بندرعباس بودم.

شهر خونگرم ومهربون با زمستان های بهاری عالی بود.

اگه همراه شوهرت بری میتونید از خانواده ها دور باشین بیشتر هم بهش نزدیک میشی...سفرهای دوتایی تون هم بیشتر میشه فقط مواظب باش باردارنشی دست تنهایی سخته...

خودت هم که شاغلی حوصله ات سرنمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرمنم نظامیه.بااین تفاوت که من سرکارنمیرم و حقوق ندارم.۱سال از هم دور بودیم تو عروسی.یعنی هفته دو روز همو میدیم.ایشون تهران درس میخوند آخرهفته میومد شهر خودمون.

بهم گفته ممکنه برم سیستان

اگه بره منم قطعا باهاش میرم.

حقوقشون قطعا خیلی کمه.ولی میتونید اونجا خونه سازمانی بگیرید.قناعت کنیدخدا بزرگه.تازه بچه ام ندارید که هزینه ی بچه ام اضافه بشه.شما آزمون ارشد رو بخون همون هرمزگان بزن.یوقت اصلا دولتی اونجا رو اوردی.نخواستیم پول آزاد بدی...

من الان۴تا بچه دارم.میخوام بچه هام یکم بزرگتر شدن ارشدمو بگیریم.هیچ وقت برا درس خوندن دیرنیست

همسرمنم نظامیه.بااین تفاوت که من سرکارنمیرم و حقوق ندارم.۱سال از هم دور بودیم تو عروسی.یعنی هفته دو ...

سلام عزیزم

من یه خواستگار دارم نظامی

ماموریت که یه شهر دیگه میفرستن ، رفته یکی از شهرهای جنوب

الان چطوری ؟ باز دوباره احتمالش هست بفرستن؟؟

و اینکه اخلاق و رفتار نیروانتظامی ها چطوری

ببخشید زیاد شد ولی استرس دارم اخر هفته هم خواستگاری نمیدونم چی بپرسم و...

سلام عزیزم من یه خواستگار دارم نظامی ماموریت که یه شهر دیگه میفرستن ، رفته یکی از شهرهای جنوب الان چ ...

سلام گلم.شوهرمن هنوز شهرهای عملیاتیشو نرفته.نمیدونم قراره بفرستنش دیگه یانه.الان۱۵سال سابقه داره.اگه رفته مناطق بدآب و هوا یا عملیاتیشو که دیگه نمیرن.

ولی حقوقشون کمه مثله معلما.باید حتما شغل دوم بره وگرنه خرج و مخارج رو نمیرسونه.

اگه خونه و ماشین داره اوکیه.ولی اگه نداره به این راحتی نمیتونید بااین حقوق تهیه کنید.اخلاقشم یکم سرد و خشکه.شوهرمن اینجوریه.بقیه رو نمیدونم.

باید حتما چندماه باهم برید و بیاید.برید مشاوره.زود بله رو نگو.

خودتم باهاش برو ،الان که پیش همین باهم زندگی میکنید میگی به حرف مادرش گوش داده اگه از هم دور شین بنظرم زندگیتون بدتر میشه...

برید اتفاقا فاصله میگیرید تا حدودی شاید اصلا اوضاع بهتر شد...مستقیمم نگو از حقوق خودم بگو بریم حالا یه کاریش میکنیم با کمک همدیگه...الویت زندگی متاهلی همسره

عزیزم بهت درخواست دادم قبول کن منم شوهرم نظامیه

شوهر منم امسال انتقالات هرمزگان افتاده منم میرم باهاش احتمالا سه شنبه چهارشنبه بریم قبول کن از دل نگرانی درت بیارم حتماا قبول کن برای خونه سازمانی و حقوق مکان بهت بگم ...