2777
2789
عنوان

مادر شوهر گرگ😰😨😖

179 بازدید | 16 پست

این که تو تو به گرگ حمله نکنی

و انتظار داشته باشی گرگ هم به تو حمله نکنه

غیر منطقیه

دوباره بخون منظورم گرگ نبود

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مناسبت این تاپیک امشب میرم خونه مادرشوهرم دعوا

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

واقعا حق

یعنی قشنگ منو توضیف کردی

نشستم توخونه کاری بکسی ندارم دستش بهم نمیرسه یجوری زخم زبونش میرسونه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

من نفهمیدم

ببین گرگ وحشی تو ذاتش حمله است

بعد ما آدم ها که به گرگ کاری نداریم

بعد تو جنگل یه گرگ ببینیم بگیم چون من به این گرگه کاری ندارم پس اونم کاری نداشته باشه ولی غبطه چون اون گرگه ذاتش حمله اس

مادر شوهرم همینه ذاتش حمله است حالا اینکه باهاش خوب باشی دلیل نمیشه اون بهت حمله نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

به مناسبت این تاپیک امشب میرم خونه مادرشوهرم دعوا

عیجان 😂🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرار نیس ما هم درنده بشیم فرار میکنیم از دست جرگ

بله ولی سرعت گرگ خیلی بالاتره گرگ جزو پر سرعت ترین حیوانات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا حقیعنی قشنگ منو توضیف کردینشستم توخونه کاری بکسی ندارم دستش بهم نمیرسه یجوری زخم زبونش میرسونه

😂 چی میگی حالا گرگ خانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂 چی میگی حالا گرگ خانم

پیامم درست نخوندی😅

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂