2777
2789
عنوان

خجالتیا بیاین🫠😂

235 بازدید | 14 پست

بیاین از خاطره های بچگی خجالت کشیدنتون بگین یا هم اضطراب اجتماعی😂

من یادمه بچه بودم خیلییی خجالتی بودم الان بهترم😁

و بزرگترین ترسم این بود که من خونه نباشم مثلا مدرسه باشم و وقتی بیام خونه ببینم مهمون اومده دیگه واقعا خجالت میکشیدم تنهایی بیام خونه با مهمونا رودرو شم..(هنوزم یکم این خجالتو دارم/:)

ی روز از مدرسه اومدم خونه فهمیدم مهمون اومده خونمون چون ماشین پارک بود هیچی من خونمون نرفتم

رفتم پشت حیاطمون ی جا قایم شدم🤣خانوادم نگران شده بودن منم نمیدونستم چیکار کنممم همونجا تا نیم ساعت وایستادم که برن مهمونا

و بابای دوستم منو دیده بود به بابام زنگ زد گفت دخترت اونجا وایستاده بوده😂🫠هیچی دیگه اومدن دنبالم منو بردن

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

من انقد خجالتی بودم که میترسیدم برم مدرسه به زور میرفتم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من انقد خجالتی بودم که میترسیدم برم مدرسه به زور میرفتم

منم اولا گریه میکردم

دیگه عادت کردم ولی تو مدرسه با هیچکییی حرف نمیزدم

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

من بچه بودم رفتیم خونه فامیل روم نشد برم دستشویی چون شلوغ بود خواستم برم توی حیاط یهو توی راه پله خودمو خیس کردم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

منم اولا گریه میکردمدیگه عادت کردم ولی تو مدرسه با هیچکییی حرف نمیزدم

جالبه من تا اخر دبیرستان اینجوری بودم واقعا سخته خجالتی بودنم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من بچه بودم رفتیم خونه فامیل روم نشد برم دستشویی چون شلوغ بود خواستم برم توی حیاط یهو توی راه پله خو ...

وای این بدههه🤣

جالبه من تا اخر دبیرستان اینجوری بودم واقعا سخته خجالتی بودنم

من به همکلاسیام عادت کرده بودم چون از اول ابتدایی تا دبیرستان همونا بودن😂

من الان هم خجالتی هستم تا مهمون میاد میرم تو اتاق یا نمی تونم از حقم دفاع کنم اینقدر خجالتی هستم که تا الان ازدواج هم نکردم به خدا قسم

💔درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند 💔 معنی کور شدن را گره ها می فهمند، سخت بالا بروی ساده بیائی پائین ، غصه تلخ مرا سر سره ها می فهمند😔 لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

من الان هم خجالتی هستم تا مهمون میاد میرم تو اتاق یا نمی تونم از حقم دفاع کنم اینقدر خجالتی هستم که ...

منم اوایل اینجوری بودم ولی باید با خودت کار کنی کم کم تا ترست بریزه

ریشه ی خجالتی بودن بر میگرده به ترس از قضاوت اجتماعی منم همیشه اینطوری بودم بعد تازه صورتمم قرمز میشد،جایی میرفتم به جز سلام هیچی نمیگفتم یا اگه چیزی میگفتن فقط میخندیدم🥲😅😂

ریشه ی خجالتی بودن بر میگرده به ترس از قضاوت اجتماعی منم همیشه اینطوری بودم بعد تازه صورتمم قرمز میش ...

راستش الان من حتی اینطوریم 🫠خیلی کم حرفم چیزی میگن یک کلام جواب میدم میخندم🤕

راستش الان من حتی اینطوریم 🫠خیلی کم حرفم چیزی میگن یک کلام جواب میدم میخندم🤕

میدونی منم همین بودم همش با خودم درگیر بودم مخصوصا تو سلام کردن انگار میخواستن جونمو بگیرن ولی به خودم اومدم دیدم اصلا اینطوری نیست کسی اصلا واسش مهم نیست من کیم یا چطوریم همه ی اینا برمیگرده به دوران بچگی ما چون من خودم همیشه اینطوری بودم که اگه حرفی میزدم کسی از اعضای خانواده توجه نمیکرد یا دائما مسخره ام میکردن، ازم ایراد میگرفتن اینا همش باعث میشد من احساس کمبود داشته باشم فکر میکردم اگر حرفی بزنم بقیه الان مسخره ام میکنن ولی مهربونم اصلا اینطوری نیست آدمای الان درگیر خودشونن اصلا واسشون مهم نیست کی چجوریه

گل قشنگم برای اینکه درست بشی اول باید ترست رو بشکنی

باید خودتو توی موقعیتایی که ازشون فرار میکنی قرار بدی تا درست بشی❤️

من مطمئنم تو از اون دخترای فوق العاده خوش صحبتی هستی که آدم از حرف زدن باهاشون لذت میبره فقط باید این ریشه ی خجالتی بودنت رو بسوزونی،باید ترست رو بشکنی جان دلم💝

میدونی منم همین بودم همش با خودم درگیر بودم مخصوصا تو سلام کردن انگار میخواستن جونمو بگیرن ولی به خو ...

مرسی قشنگم چه مهربونی خدا حفظت کنه♥️

آره عزیزم همینطوره

ولی ی مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که با کسایی که باهاشون راحتم قشنگ صحبت میکنم ولی پیش بقیه سعی میکنم حرف بزنم ولی اصلا نمیدونم چی بگم:/

اصلا کلا حرفامو یادم میره و ساکت میشینم سر جام

مرسی قشنگم چه مهربونی خدا حفظت کنه♥️آره عزیزم همینطورهولی ی مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که با کسایی ...

ممنونم عزیز دلم،تو هم همین طور،وجود خودت بزرگترین مهربونیه💚

جان دلم منم همین طوری بودم دقیقا.

ریشه ی اصلی این چالش اصلا این نیست که حرفی نداری بلکه اینه که خیلی زیاد خودتو کنترل میکنی یعنی مثلا وقتی توی جمع آدمایی قرار میگیری که به نسبت باقی اطرافیانت بینتون صمیمیت بیشتری وجود داره بصورت ناخودآگاه خیالت راحته که قضاوت نمیشی یعنی دیگه اون ترس از قضاوت اجتماعی رو نداری برای همین مهربونم خیلی قشنگ میتونی صحبت کنی اما توی جمعهای دیگه،مغزت مدام داره حرفهای تو رو چک میکنه مثلا این حرف خوبه؟ الان اگر فلان چیز رو بگم مسخرهام میکنن؟یعنی این سانسور کردنِ بیش از حد باعث میشه قبل از اینکه بخوای چیزی بگی تو مغزت حذف بشه و کلاً یادت بره چی میخواستی بگی و این باعث میشه دچار یه جور وسواس و کمالگرایی بشی که در نهایت منجر به سکوت میشه حالا کاری که باید بکنی اینه که با این حس کمالگرایی وجودت بجنگی یعنی خیلی به خودت سخت نگیر اجازه بده حرفهای معمولی و ساده هم بگی که اگر این کار رو بکنی به جان خودم خودتم متوجه میشی که چقدر خوش صحبتی و اینکه اگه نمیدونی چی بگی، فقط سوال بپرس.از بقیه بپرس چه خبره یا نظرشون در مورد فلان چیز چیه. اینطوری تمرکز از روی تو برداشته میشه و بحث ادامه پیدا میکنه.

و اینم همیشه بخاطر بسپار که بقیه معمولاً اونقدرها که تو فکر میکنی به حرفهای تو دقت نمیکنن و هر کسی درگیر فکر و دنیای خودشه به خودت اجازه بده که معمولی باشی اونوقت کمکم راحتیِ حرف زدنت هم برمیگرده بهترینم💜

اینم یه چالشه فوق العاده کوچیکه که خیلی راحت حل میشه فقط کافیه که خودت بخوای قشنگ ترینم🤍